Smuk og kølig morgen

Blandet20151214_302 copy

Jeg skal da ellers lige love for, at mandagmorgen var kold og klar, da løbeturen blev skudt i gang lidt over 6. Der var et par steder hvor det også var en smule glat og specielt på den en bro som jeg løber over. Da jeg kom til kontoret, var det ikke en mørkt syn der tog i mod mig, men den smukkeste solopgang. Nu er det helt og aldelses overskyet og det smådrypper også. Men Pyt, jeg har ikke planer om udendørsaktiviteter, her i eftermiddag så, så det betyder ikke noget for mig.

Rigitg god mandag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
12 thoughts on “Smuk og kølig morgen”

 • Så tidligt du er på farten, vildt sejt, håber du var klædt godt på, så du ikke blev kold inden du kom godt i gang.
  Det var smukt. Svigersønnen var på farten søndag morgen – det var en lille tur med strø vognen, da det kun var pletvis glat. Kunne godt ønske mig for ham, vi snart fik lidt mere af disse morgenstunde, så der er lidt afspadsering på kontoen til foråret, når den lille nye kommer, så de kan vende sig til at være 4 i stedet for 3 + Sille katten.

  • Det er dejligt at komme ud hver morgen og mærke luften og med at det der kommer indenbords her i julemåneden, er det bestemt nødvendigt, hvis jeg skal kunne passe bikinien her om under 100 dage 😀

 • Virkelig smuk himmel 🙂 du tager bare så smukke billeder Catarina 🙂 jeg glæder mig, så enormt meget, til jeg får tid, til at udleve mine drømme , om at kunne tage så smukke billeder som dig 🙂 🙂

  • Tusinde tak for dine søde ord om mine billeder Layoni. Det er dejligt at fotografere og specielt når man ha r tid til at gøre det. 😀

 • Wauu sikken en himmel, hvor er den smuk. Hvis man ikke lige var på farten enten til fods, eller på cykel/bil, så kunne man da snildt onde sig en pause og bare dvæle ved det syn. Der er ikke noget smukkere end en morgenhimmel, sådan lige gær dagen vågner.

  Håber du har haft en dejlig jul.

  Mange hilsner
  Gitte
  Weih.dk

  • Jeg havde endda tid til, at nyde den, da der jo ikke var så travlt på jobbet og da jeg jo sidder lide op af vinduet, er det jo let. 😉
   Tak vi har haft en dejlige jul. Hvad med jer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.