Smuk og kølig morgen

14. december 2015

Blandet20151214_302 copy

Jeg skal da ellers lige love for, at mandagmorgen var kold og klar, da løbeturen blev skudt i gang lidt over 6. Der var et par steder hvor det også var en smule glat og specielt på den en bro som jeg løber over. Da jeg kom til kontoret, var det ikke en mørkt syn der tog i mod mig, men den smukkeste solopgang. Nu er det helt og aldelses overskyet og det smådrypper også. Men Pyt, jeg har ikke planer om udendørsaktiviteter, her i eftermiddag så, så det betyder ikke noget for mig.

Rigitg god mandag.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

12 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 15. december 2015 at 07:44

  Så tidligt du er på farten, vildt sejt, håber du var klædt godt på, så du ikke blev kold inden du kom godt i gang.
  Det var smukt. Svigersønnen var på farten søndag morgen – det var en lille tur med strø vognen, da det kun var pletvis glat. Kunne godt ønske mig for ham, vi snart fik lidt mere af disse morgenstunde, så der er lidt afspadsering på kontoen til foråret, når den lille nye kommer, så de kan vende sig til at være 4 i stedet for 3 + Sille katten.

  • Reply Catarina 16. december 2015 at 19:16

   Det er dejligt at komme ud hver morgen og mærke luften og med at det der kommer indenbords her i julemåneden, er det bestemt nødvendigt, hvis jeg skal kunne passe bikinien her om under 100 dage 😀

 • Reply Celena 16. december 2015 at 06:04

  Did you get more snow? The grass looks a bit white…

  • Reply Celena 16. december 2015 at 06:05

   PS: Beautiful sunrise!

   • Reply Catarina 16. december 2015 at 19:18

    Thaks Celena 😀

  • Reply Catarina 16. december 2015 at 19:17

   No, what you see is just a bit og frost 😀

 • Reply Layoni 18. december 2015 at 18:41

  Virkelig smuk himmel 🙂 du tager bare så smukke billeder Catarina 🙂 jeg glæder mig, så enormt meget, til jeg får tid, til at udleve mine drømme , om at kunne tage så smukke billeder som dig 🙂 🙂

  • Reply Catarina 19. december 2015 at 06:26

   Tusinde tak for dine søde ord om mine billeder Layoni. Det er dejligt at fotografere og specielt når man ha r tid til at gøre det. 😀

 • Reply Pernille 22. december 2015 at 23:39

  Sikke en smuk solopgang 🙂

  • Reply Catarina 24. december 2015 at 04:39

   Mange tak Pernille. 😀

 • Reply Gitte Weih jørgensen 27. december 2015 at 19:49

  Wauu sikken en himmel, hvor er den smuk. Hvis man ikke lige var på farten enten til fods, eller på cykel/bil, så kunne man da snildt onde sig en pause og bare dvæle ved det syn. Der er ikke noget smukkere end en morgenhimmel, sådan lige gær dagen vågner.

  Håber du har haft en dejlig jul.

  Mange hilsner
  Gitte
  Weih.dk

  • Reply Catarina 27. december 2015 at 21:03

   Jeg havde endda tid til, at nyde den, da der jo ikke var så travlt på jobbet og da jeg jo sidder lide op af vinduet, er det jo let. 😉
   Tak vi har haft en dejlige jul. Hvad med jer?

  Skriv en kommentar