Menu
Livet

Aalborg Calling

Om et par timer sætter jeg mig godt tilrette i den lille hvide bil og kører nordpå, mens Mads & Monopolet vil underholde mig lidt af vejen. Jeg har en brunch aftale med en Aalborgensiske veninde og derefter skal jeg tilbringe resten af lørdagen med sønnike og hans kæreste.

Jeg glæder mig i den grad til at tilbringe nogle dejlige timer i sønnikes selskab og de skal virkelig trækkes i ørene de timer, for i år, kommer sønnike ikke hjem til jul. Det bliver aller første gang i jeg ikke skal være sammen med ham en juleaften. Sidste år, var han og kæresten jo hernede og holde jul, så i år, bliver de i Aalborg, og holder jul hos hendes familie.

Fuji_X-T1

Kameraet, ja det skal selvfølgelig med, for måske er jeg så heldig, at fange noget af den nordjyske julestemning og binge den med hjem. Men føste vil jeg lige morgenhygge med manden og en masse te.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • Karin Abildhauge
  19. december 2015 at 08:25

  Hvilken skøn dag du der har i vente. Det bliver så skønt, at tilbringe nogle timer med både veninde, sønnike og svigerdatter.
  Krydser fingre for trafikken er okay, og glider let begge veje.
  Ønsker dig en dejlig lørdag på farten.

  Reply
  • Catarina
   20. december 2015 at 12:50

   Det var virkelig en dejlig dag og selvom det er en lan kørretur, så var der ikke noget videre trafik. 🙂

   Reply
 • Liselotte
  19. december 2015 at 09:28

  Rigtig god dag i skønne Aalborg og nyd sønnen, nu du skal undvære 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. december 2015 at 12:50

   Mange tak skal du have Liselotte 😀

   Reply
 • Mette
  19. december 2015 at 09:29

  Velkomme til Nordjylland – håber su får en rigtig dejlig dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. december 2015 at 12:51

   Tak skal du have Mette – jeg havde en rigtig dejlig dag. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  19. december 2015 at 09:52

  Du ønskes en fantastisk og dejlig dag i Nordjylland 😄

  Reply
  • Catarina
   20. december 2015 at 12:51

   Mange tak skal du have Helle, jeg havde en dejlig dejlig dag. 🙂

   Reply
 • Therese
  19. december 2015 at 21:48

  Rigtig dejlig dag – selv om den nu er gået på held 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. december 2015 at 12:52

   Mange tak Therese, det var en skøn skøn dag, sådan en man gerne vil have flere af. 🙂

   Reply
 • Jytte Due
  20. december 2015 at 00:14

  Dejligt for dig, at du både skal spise brunch med en veninde og være sammen med din søn i Aalborg. Forleden dag fortalte min datter, at en af hendes veninder i København regelmæssigt spiser brunch med en veninde i Milano. Det foregår via Skype! Det synes vi, er en rigtig god idé, så i rumjulen (som normændene siger) skal jeg skypebrunche med hende, mine to 17-årige børnebørnsamt min svigersøn i Florida i USA. Jamen er det ikke fantastisk, hvad den moderne teknik sætter os i stand til? Jeg glæder mig helt vildt – også til at lytte til min datterdatters seneste sange, som hun selv laver både musik og vedkommende tekster til. De er et stort hit i det sydlige Florida, hvor hun optræder og tjener gode penge selv efter danske forhold. Heldigvis bliver der på hendes facebookside vist små video-optagelser fra hendes shows, så jeg kan følge lidt med, indtil jeg kan komme derover til foråret.

  Hvordan går det for resten med det franske? jeg følger nogenlunde regelmæssigt med på din dejlige blog, men synes ikke, at du skriver så meget om det.

  Med de bedste julehilsener
  Jytte
  http://www.danishknitdesign.com

  Reply
  • Catarina
   20. december 2015 at 12:59

   Aii, det var da en rigtig god idé at spise brunch over Skype. det kan være jeg skal prøve det. Det er fantastisk at det kan lade sig gøre og så næsten helet gratis. Selvom nogle bander alt den teknologi væk, så tror jeg ikke at nogle egentlig ønsker den ikke var der.

   Det gør rigtig fint med mit fransk og jeg har skrevet om det flere steder, nogle af dem kan du læse her, her, her og her, og jeg glæder mig til at komme i gang igen her i januar.

   Du og familien ønskes en rigtig glædelig jul og tak for din hilsen.

   Reply

Skriv en kommentar