Menu
Familieliv

En dejlig jul som nu er slut

Vi har haft en rigtig dejlig jul og det var ikke alt for slemt at undvære “min lille dreng” og jeg overlevede. Måske også fordi jeg vidste at han og kæresten ville komme i går og bliver lige indtil den 30. Efter julefrokosten hos mine forældre 2. jule dag, begyndte jeg at tage jule ned, præcis som jeg altid har gjort det. Det eneste der er tilbage er de par dekorationer, som endnu ikke helt er brændt ned.

I aftes sad vi alle ved langsbordet og hygger, mens Christian arbejder med at få en mussepad på en ældre computer (som skal foræres væk) til at virke. Jeg sad og snakkede med Helena og Søren, mens vi ventede på, at ældste og mellemste kom. Ældste havde været forbi juleaftensdag, sammen med hans mor for at ønske god jul og der nævnte han, at han kom igen den 27. hvor yngste også ville komme forbi med Cleo, som vi skal passe indtil efter nytår.

Hygge

Lige nu er klokken meget ikke ret meget, men Cleo skulle ud, og vi er ikke sådan nogle der skal ligge mig og sove igen, efter at have været oppe, så nu sidder vi med kaffe, te og ild i brændeovnen. Og havd laver Cleo så….. ja hun ligger igen og snuer, men nu bare oppe i sofaen og ikke i hendes kurv.

godmorgen mandag og endnu en uges ferie.

4 kommentar

 • Gitte Weih jørgensen
  28. december 2015 at 08:42

  Det lyder hyggeligt sådan at få samlet alt dit, mit og vores guld og bare sidde der, stolt som en indianerhøvding og se på de unge glade mennesker vi selv har skabt. Lytte til deres tanker og bedrifter og bare at nyde, at få lov at være en del i deres liv. Ønsker jer alle nogle rigtig dejlige dage.

  Buon capodanno e ciao ciao – godt nytår og Hej Hej
  Gitte
  Weih.dk

  Reply
  • Catarina
   28. december 2015 at 21:21

   Det er nemlig rigtig dejligt nu vi ikke var sammen med dem juleaften.
   Du øsnes også et godt nytår og mange tak for dine kommentarer Gitte 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  28. december 2015 at 09:04

  Hvor lyder det bare super hyggeligt. Og dejligt at du/I har liv i huset, både af “børn” – og Cleo. Denne sidste uge kan da ikke blive bedre med det selskab.
  Jeg husker godt du plyndrer julen “tidligt” i forhold til mig. Dog tror jeg at min jul kommer tidligere ned end ellers, for til Helligtrekonger er jo midt i en arbejdsuge 🙂
  Ønsker dig og dine en dejlig dag, sender lige et solstrejf over til dig herfra 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. december 2015 at 21:23

   Mange tak for den dejlige sol som vi har været beriget med det meste af formiddagen. 😉
   Vi hygger os og nyder at have dem hjemme. 🙂
   Ha’ nogle dejlige dage Karin.

   Reply

Skriv en kommentar