Menu
Familieliv / Teknologi

En tur i skøjtehallen

Da vi alle havde fået morgenmad, fandt vi skøjterne frem og kørte en tur i Odense Skøjtehal. Det er en menneskealder siden jeg sidst har stået på skøjter og for de unge mennesker er det lige så længe siden. Vi fandt faktisk ud af, at ingen af havde stået på skøjter siden de nedlagde den lille jule-skøjtebane sinde i Odense centrum.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • A+K/VenterPaaVin
  30. december 2015 at 13:44

  Ih hvor hyggeligt; minder mig om min folkeskoletid, hvor juleaftslutningen bestod af at heeeele friskolen på 170 elevere og lærer tog i skøjtehallen 😀

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Reply
  • Catarina
   31. december 2015 at 07:55

   170 elever på isen det var godt nok ikke så lidt, men for pokker hvor må det have været sjovt. 😀
   Godt nytår Anne.

   Reply
 • Karin Abildhauge
  31. december 2015 at 06:15

  Jeg skrev en kommentar i går, eller det troede jeg 🙂

  Mine tanker var først forbi det at cykle, da jeg så din beretning og film fra skøjtehallen. Fra 92 – 98 var jeg uden cykel, må tilstå balancen skulle lige findes, men så var den der, tænker det er lidt det samme med skøjter, har dog ikke været på skøjter knapt 40 år, så måske lidt mere øvelse.

  Helene har nok ikke prøvet det før, eller. Hende der er så dygtig med et sjippetov. Det er helt andre bevægelser det ved jeg, samt det at finde balance og slappe af, hvilket du som skøjtequeen beviser.

  Reply
  • Catarina
   31. december 2015 at 08:00

   Jeg har lige kikket i spam, men der ligger ikke noget.
   Selvom jeg selv synes at jeg har været ok, så kræver det lige lidt at finde balancen igen og jeg må sige, at jeg have lidt svært ved at klare mig, i forhold til Daniel og Christian, men det gik. Helena har faktisk kun prøvet det én gan før og har som sådan heller aldrig stået på rulleskøjter eller ski, så det tog lige lidt længer for hende at finde balancen. 😀

   Reply

Skriv en kommentar