Menu
Livet

Er altså lidt forelsket

Apple Watch Sport

I dag skulle jeg lige ud og handle lidt, men inden jeg skulle det, var jeg lige inde i Odense midtby og snuse lidt. Jeg var forbi Humac for at kikke lidt mere på Apple Watch Sport, det billigste af urene fra Apple. De havde dog ikke præcis denne model på lager, men den i “rose-gold”. Jeg fik prøvet det på egen arm og desværre er jeg er stadig lige forelsket. Fornuften siger, at jeg ikke har behov for det men….skal jeg lade fornuften sejre eller ej…. bum bum. Jeg må vist heller sove lidt mere på det.

Ummm, har lige set at Elgiganten har det på lager.

5 kommentar

 • Karin Abildhauge
  31. december 2015 at 06:08

  Min chef har et, han købte det kort efter de blev frigivet. Ved ikke hvilken model, om det er den dyre, eller den billige. Ved bare han er meget glad for det, han er jo nørd når vi taler apple produkter, selv datteren på 3 er blevet “hjernevasket” 🙂

  Hvis du ikke kan undvære det, og det er jo kun dig der kan mærke efter, så skal det købes. Det er jo brugbart både til hverdag, sport og fest. selv alle klæder vil det matche.

  Måske er jeg lidt sent ude, måske er det allerede købt 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. december 2015 at 07:58

   Nej, jeg har ikke købt det og overvejer stadig. Fornuften har overtaget lige nu 😉
   Jeg synes ikke man skal være fanatisk og ligefrem “hjernevaske” et barn og specielt ikke et så lille et barn. Lad dem selv bestemme selv og hjælp dem med at blive selvstendige i stedet for at “trække noget ned over hovederne på dem” – for et eller andet sted er det som lidt det samme som det forældrene gør ved de unge som bliver radikaliseret. Det han gør er bare inden for en anden kategori.

   Reply
   • Karin Abildhauge
    31. december 2015 at 08:29

    Jeg har præcis samme holdning som du, derfor jeg benytter ordet hjernevask, Alle har brug for selv at danne en mening omkring hvad der betyder noget for dem, jeg har stadig min Iphone 5, og min samsung tablet/PC, de virker upåklagelig, og dog, kameraet i IPhone 5 vil ikke altid som jeg vil, men fornuften siger mig at det skal den, det samme mht. mit canon eos 1000d – med alm. linse og et macro 55 – 200mm. Jeg kan ikke mere, hvorfor skal jeg så købe nyt, før tiden kommer hvor der skal ske nyt for mig.
    Jeg holder af at gøre tingene i mit tempo, og vælger at nærvær er vigtigere end det materiale.
    Hvis muligheden er der, og fornuften kan overtales, så er det okay at udvide sortimentet.

    Reply
    • Catarina
     31. december 2015 at 12:27

     Jeg har det jo lidt som dig og når jeg i dette år skiftede kamera, var det også fordi, det kunne gøre glæde andet sted. Bryder mig ikke om betegnelsen “fanboy” for noget mærke. Vi vælger hvad vi synes passer os bedst og nogle gange skal der også være plads til noget ikke så fornuftigt. 😀

     Reply
 • 112 dage før tid – Catarina
  16. maj 2016 at 07:49

  […] jeg ønsker mig og faktisk er der ikke meget jeg sådan ønsker mig, men min mor kunne huske, at jeg tidligere har skrevet om et Apple Watch og ja, det ønskede jeg mig da enormt meget. Mine forældre ville så gerne give mig det ur i […]

  Reply

Skriv en kommentar