Menu
Livet

Sidder i stilhed og kikker ud af vinduet

DSCF7149 copy

Verdenen er helt stille og tyst. Det er jeg også. Sneen daler stille ned uden foran vinduerne og jeg er vågen og frisk, selvom klokken ikke er mere end lidt over fire om morgenen. Faktisk vågnede jeg lidt over tre og var helt udsovet, men jeg tænkte, at hvis jeg bare lå i mørket, så faldt jeg nok i søvn igen. Efter en halv time, hvor jeg endnu ikke var tilbage i drømmeland, stod jeg op og lavede mig en kop te. Det er så den jeg sidder med nu, mens jeg kikker ud på snefnuggene. Heldigvis er det lørdag i dag og dermed fridag, så jeg kan tage mig en lille lur hvis, eller det bliver nok mere et, når jeg trænger til det.

DSCF7155 copy

Jeg har siddet og læst lidt nyheder online og kan se at den snestorm som er varslet langs den amerikanske østkyst, er ankommet og at mindst 10 mennesker har allerede har mistet livet på grund af uvejret. Så vildt bliver det heldigvis ikke her.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin
  23. januar 2016 at 10:00

  Pyha det var tidligt, jeg kæmpede med at finde ro, så jeg var mere eller mindre gået omkuld kort før du vågnede, har kæmpet lidt med det de seneste 14 dage, jeg ved godt hvorfor, så weekenden her er booket til at finde roen igen, har haft lidt flere forstyrrelser, så dagligdagens rutiner har måttet vente, for 1. gangs opgaver.
  Ønsker dig/jer en fantastisk weekend med omskiftlighed i vejret, nydelsen af nyfalden sne lørdag morgen og frostgrader, og op af dagen kommer plusgraderne til os.

  Reply
  • Catarina
   23. januar 2016 at 16:04

   Ja, det var tidlit, men ejg hyggede mig et par timer inden Søren stor op og så snuppede jeg en lille lur over middag og jeg er sikker på at jeg nok skal holde hele aftenen 🙂
   Her er det allerede begyndt at tø, plus graderene er allerede indtruffet. Du ønskes også en god og rolig weekend Karin, jeg håber du får tid til at finde roen og dig selv 🙂

   Reply
 • Celena
  23. januar 2016 at 23:51

  I love waking up at that time of day… the calm and silence is much appreciated in my universe 😉 Hope the snow only comes in amounts that are appreciated and safe! We are lucky because the storm stayed just south of us. Funny that there is now more snow and winter in the Southern US than in Canada! Happy weekend xox

  Reply
  • Catarina
   24. januar 2016 at 10:10

   Hi hi, yea I can imagine that that time of the “day” is the quiets in your home. 🙂
   I remebmer last year where you had a lot og snow, and everybody but you had lots of dun 😉
   Enjoy the lack of snow.
   Here we have +3°C and therefore is more than half of the snow already melted and the next 5-7 days we are going to have between +3 and +10, so no more snow for us. 😀

   Reply

Skriv en kommentar