Menu
Familieliv

Næsten for meget af det sunde

Blandet_20160124_020 copy
~Bønnesalat med chilli, pomesalat med agurk og chilli, og en kyllinge-, spiskøl og gulerodssalat.

Selvom dagen har været nærmest gråt i gråt og dermed rimelige kedelig, så satte vi masser af farver på aftensmaden. Siden januar startede har vi været lidt på kur herhjemme. Grunden er, at vi er efterhånden blevet en smule for runde til at vi synes det er acceptabel, og vi bliver jo heller ikke yngre. Så hele januar, har vi undgået pasta, ris, kartofler og hvidt brød og sørger for at få aktiveret vores smagsløg, mend krydret mad, sådan at vi ikke føler vi undværer noget.

Derfor løber jeg også mere nu end hvad jeg har gjort det seneste år og derfor stod der også løb på programmet i dag. Selvom det ikke var regnvejr, så var det en ret så våd affære. Alle de små ændringer i kosten, sammen en med løberiet, gør ved at vi over tid, bliver lidt mindre end vi er nu. Vi har det i hvertfald godt med det og det er jo det halve af det.

4 kommentar

 • Karin
  25. januar 2016 at 07:51

  Det er vidunderligt at bevæge sig, og hvor ser det super lækkert ud og skønne farver, bliver helt lækkersulten.
  Nu hver det igen er gråt om morgenen, virker det mere mørkt, håber du trods det kan navigere dig selv udenom de største vandpytter der er efter både tø og regn.
  God arbejdsuge.

  Reply
  • Catarina
   25. januar 2016 at 08:42

   Det er nemlig dejligt Karin 🙂 Det smager fantastisk og så mætter det dejligt.
   Jeg får lidt våde fødder, men det var nu rart, at jeg ikke skal passe på glat fører, men du har helt ret, det er mere mørkt nu sneen er forsvundet.
   Også en god uge til dig 🙂

   Reply
 • Celena
  25. januar 2016 at 12:30

  Yum! Nice to have heat from the inside, if you cannot always have heat from the outside 😉

  Reply
  • Catarina
   25. januar 2016 at 14:32

   We just love spicy food and especially asien food and finding the ingrediens, is much easier now a days, the just a supple og years ago. 😀

   Reply

Skriv en kommentar