Pomelosalat

25. januar 2016

Som de fleste læser her ved, så er vi jo ret så glade for thai-mad og i det heletaget spisy mad, som bare har en rigtig god smagssammensætning. Jeg viste jo hvad aftensmaden stod på i går og tænkte at I sikker godt ville have opskriften på den ene af salaterne. Pomelosalat er simpelthen så utrolig let at lave og meget frisk og spisy i smagen, og de fleste af ingredienserne er nogle man kan få i alle supermarkeder.

Pomelosalat

Ingredienser til salaten:
1 Hel pomelo
2 Gulerødder
2 Chalotteløg
2 Rød chili
5 Fed friteret hvidløg

Dressing:
25 g limesaft
50 g appelcinsaft elelr appelsinjuice
50 g fiskesauce
20 g rørsukker

Fremgangsmåde:
Skræl, pil,skær pomeloen uden lameller i mindre stykker. Husk at være omhyggelig og fjerne alle de hvide hinder, så frugtkødet ikke bliver bittert.
Skræl gulerødder, og pil løget.
Hak løget og “skral” gulerødderne i fine lange strimler. Skær chilierne, med kærner, i fine skiver.
Bland pomelo, gulerod, løg, og chili i en stor skål.
Hak hvidløgnen med en kniv og fritere dem i varm olie. Tag den op når det er sprøde og gyldne. Lad dem afdryppe på et stykke køkkenrul.
Rør alle ingredienser til dressingen sammen.
Vend dressingen i salaten, drys friteret hvidløg over.

Velbekomme.




- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

  • Reply Celena 27. januar 2016 at 12:18

    I have to try this one! Tak! 🙂

    • Reply Catarina 27. januar 2016 at 18:54

      I’m sure that you are going to love it Celena, but I’m not sure that your boys dos, its at bit hot. 😀

  • Reply Pernille 28. januar 2016 at 15:14

    Det lyder godt. Og pomelo er trods de store anstrengelser for at komme ind til kødet altid godt 🙂

    • Reply Catarina 29. januar 2016 at 12:36

      Det er virkelig en lækker let ret 😀

  • Reply Karin 1. februar 2016 at 08:29

    Tusind tak – hvor lækkert.
    Og hvis nu den ikke lige skal være lige så spicy som du/I foretrækker kan jeg jo bare reducere mht. chilli 🙂 – Jeg er til mild mad siger mine omgivelser, jalapenos skal være meget begrænset, det samme med chilli, dog er en rød medium i små mængder fin for mig 🙂
    Dejlig måde at benytte en pomelo på, den holder jeg meget af bare alene også 😉

    • Reply Catarina 1. februar 2016 at 18:38

      Velbekomme Karin og ja, du kan sagtens tage chilien væk eller blot komme en smule i 🙂 Ja, det er en anden måde at spise pomelo på og vi får det faktisk ofte når vi er i Thailand og derfra blev vi også inspireret. 🙂

    Skriv en kommentar