Menu
Livet

Selvom nogle dage eller uger ikke er

.. helt efter mit hoved, så er det sådan jeg lever. Jeg siger ofte pyt og dvaler ikke i fortiden, heller ikke den i går. Det er livet simpelthen for kort til.

D71_3926 copy

Nu er weekenden for længst skudt i gang og ummm, den blir’ go’.

6 kommentar

 • Mette
  29. januar 2016 at 17:00

  Fine ord, som jeg også prøver at efterleve. Synes dog, at 2016 har budt på lidt for mange udfordringer for min familie… Nu må jeg sørge for at passe lidt på mig selv. Det ved jeg, at du også er god til 😘

  Reply
  • Catarina
   29. januar 2016 at 19:55

   Jeg tror også på at positivitet avler positivitet også med andre mennesker og det at have et lyst og åbent sind er slet ikke skidt. Håber at resten af 2016 bliver mange gange bedre end det hidtil har været.
   Ha’ en dejlige weekend Mette.
   Klem herfra

   Reply
 • Celena
  29. januar 2016 at 23:01

  Well said! I agree 🙂

  Reply
  • Catarina
   29. januar 2016 at 23:11

   I actually also would have thought so – the bit I know you, tells me so. 🙂 xx

   Reply
 • Karin
  1. februar 2016 at 08:48

  Disse vise ord er så sande og dejlige at læse.
  Hvorfor bruge energi på at dvæle, når der er så meget nyt og spændende foran.
  Det var træls i øjeblikket, og nu er det en ny hverdag og det med de udfordringer det kan give, og det er udfordringer ikke forhindringer.
  Vild med dit dejlige positive sind, det smitter – når jeg selv en dag mærker der er noget der prikker til mig i den forkerte retning, så går mine tanker til dig, wupti, så finder jeg tilbage i det positive spor igen. 😉

  Reply
  • Catarina
   1. februar 2016 at 18:41

   Aii, hvor er du altså sød at give mig komplimenter på den måde. Taaakkk 😀
   Jeg tror man har det bedst med sig selv, hvis man ikek altid ønsker sig over til naboens grønnere græs, men formår at se positivt på næste alt, der sker i ens liv.
   Ha’ en dejlig aften ven 🙂

   Reply

Skriv en kommentar