Menu
Livet

Yeaaa, så kom fredagen

DSCF7176 copy

En underlig uge er ved at være over, eller ihvertfald den arbejdsmedsige del af ugen. Vejret har været skiftenden og det samme har hverdagen også. Fransk i onsdags, var præcis så fedt som den altid er, men de andre dage har budt på mange forskellige ting, så som en opsigelse fra en kollega, som har været i firmaet i 14 år. Underskrift på en aftale om et nyt telefonsystem som allerede bliver installeret på mandag og dertil hørende arbejdsopgaver og sådan kan jeg næsten blive ved.

Så selvom det nu er weekend, så bliver denne ikke helt afslappende, da hyggelige timer med familien venter. Der er noget at se frem til og jeg glæder mig.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Celena
  29. januar 2016 at 12:13

  Hurra for the weekend! I hope that your is cosy and calm 🙂 xox

  Reply
  • Catarina
   29. januar 2016 at 12:36

   I’m sure I will Celena and a good one to you to 🙂

   Reply
 • Karin
  1. februar 2016 at 08:43

  Ja det var en underlig uge vejrmæssig, 1 dag med skibukser en anden dag med regnbukser og en tredie helt uden 😉

  Øv det er altid træls når en kollega ønsker nye græsgange, når det så er en der har været der i 14 år, så vil det give udfordringer til det øvrige personale, for finde en ny, der kan erstatte, vil tage tid. Og det samtidig med et nyt telefonsystem, øv.
  Håber du er godt i gang med at ruste dig nu, til dette telefonsystem.
  God arbejdslyst

  Reply
  • Catarina
   1. februar 2016 at 18:39

   Det giver i den grad udfordringer da han, nettop pga. sine mange år i firmaet, har en enormt stor viden, som ingen andre har på samme måde. Men nogle gange skal der også nyt til, det ved jeg jo fra mig selv 😉

   Reply

Skriv en kommentar