Menu
På tur

Lørdageftermiddag i København

I går tog jeg jo toget til København, for at fejre min kære veninde Pia. Det er efterhånden 3-4 år siden jeg sidste har kørt i tog, men jeg har dog været på banegården i Odense en del gange i de år, men det er for at hente og bringe Christian og kæresten, når de kom her hjem. I går bad jeg Søren om at kører mig derind, lidt før, for den nye cykel- og gangbro »Byens Bro« der krydser jernbanen og føre helt ned til havnen, havde jeg aldrig være på og den ville jeg godt se lidt tættere på.

Byens Bro er bygget med æstetikken for øje, så den ikke kun er blevet en funktionel løsning, men også en smuk oplevelse både tæt på og på afstand. Hvis jeg havde tiden i går, så var jeg gået fra den ene ende til den anden, men det må blive en anden dag, hvor jeg ikke skal nå et tog.

Her nedenunder har kan du se lidt Snap fra dagen i går, som var skøn og hvor lattermusklerne blev brugt og hvor jeg spiste mere end hvad godt var, men det var godt.

6 kommentar

 • Celena
  7. februar 2016 at 16:42

  Looks like a great time!!

  Reply
  • Catarina
   7. februar 2016 at 16:59

   It sure was Celena 😀

   Reply
 • Helle K.
  7. februar 2016 at 17:36

  Jeg elsker bybilleder.
  Nu vil jeg kigge dine Kbh.billeder.

  Reply
  • Catarina
   7. februar 2016 at 20:00

   Der er som ikke så mange bybilleder, da jeg jo ikke som sådan opholdt mig i byen 😉

   Reply
 • Karin
  7. februar 2016 at 18:05

  Det er dejligt der i dag bliver taget højde for æstetikken og ikke kun funktionaliteten, det gør bybilledet langt mere interessant at beskue, og benytte funktionerne på en helt anden måde.
  Du er jo heldig mht. tiden, din rejse til Kbh. er ikke helt så lang som min. Sådan en 1 dags tur har altid været hård, heldigvis er den kun på en rejsetid på 3 timer og 35 minutter nu, for få år siden var den på omkring 4 timer.
  Skønt at være i godt selskab.

  Reply
  • Catarina
   7. februar 2016 at 20:02

   Ja, og den bro er faktisk ret flot, så jeg glæder mig til at tage en tur over den 🙂
   Heldigvis er der nemlig ikke så langt til KBH og det er jo dejligt når nu at vi har en del der bor derover og med det samme i Nordjylland, så er det altså ret fedt at vi bor her på FYN, lige midt i 😀

   Reply

Skriv en kommentar