Menu
Dagligdagen / Familieliv

Travle dage og en kur der dur’

DSCF7210 copy

Lige for tiden bliver bloggen lidt forsømt og det har sine rødder i at jeg har en del ender på jobbet som ikke helt når sammen. Når jeg så kommer hjem, orker jeg ikke at åbne låget på computeren, men lader mig i stedet at underholde af hyggelige samtaler, lytning til podcasts og læsning.

Weekenden er blevet brugt sammen med de unge mennesker i Aalborg. De har, siden i fredag og resten af denne uge, været så heldige, at have en bil til rådighed og den blev så brugt til at kører dem og lidt vasketøj herned til Fyn. Og da de ikke skulle slæbe deres ting med DSB, fik de også en del lækkerier med den anden vej.

Siden 4. januar, har vi også lagt vores kost om, og undgår meget af tiden kulhydrater, kager, slig og søde sager, ud over lørdg, hvor vi hygger os, ligesom jeg jo var til fødselsdag forrige lørdag. Vi bruger 5:2 kuren og det går faktisk rigtig godt for os begge uden at vi føler sult eller at vi er alt for begrænset. Jeg regner med at nå mit må engang sidst i april og så tror jeg at jeg tør vise før og efter billeder. Måske altså…

8 kommentar

 • Helle K.
  15. februar 2016 at 18:49

  Spændende – men du har nu ikke været tyk ☝️

  Reply
  • Catarina
   15. februar 2016 at 19:34

   Hi hi, nu har du så ikke set mig uden tøj, eller med tæt tøj. Jeg har faktisk taget lidt mere end jeg kan lide, på har det sidste års tid, og nu SKAL det bare af. 😀

   Reply
 • Karin
  16. februar 2016 at 08:06

  Travlhed rammer os alle i perioder. Jeg har det på samme måde, mht. pc, lysten er større til en bog, trave en tur, se en serie. Hovedet har brug for at blive tømt ud.
  Det var hyggeligt med visit fra nord ♥
  Det lyder spændende med jeres 5:2 kur, og når det smager jer – så er det fantastisk.
  En læge jeg havde for 25 år siden gav et godt råd. Han kaldte den 6:1 kur, da han mente 1 dag af de 7 vi har i en uge, var det acceptabel at nyde lidt lækkert, de 6 andre dage skulle der være fokus på mængder og indhold. Det er kuren til resten af livet. Og hvor har han dog ret.

  Reply
  • Catarina
   16. februar 2016 at 17:44

   Det var SÅ dejligt at de havde tid til at kikke ned og vi nød at tilbringe weekenden sammen med dem 🙂
   Den “kru” som vi følger, er ikke helt den sammen som den du beskriver. 😉 Vi har 2 dage om ugen (36 timer) hvor vi ikke spiseer mere end maks 500 kcal, de resterrnde dage, passer vi på, men spiser næsten havd vi vil. Når vi engang har tabt det vil gerne vil, så bliver det med 1 ugentlig dag, hvor vi ikke overstidger de 500 kcal, for på den måde, er vi sikre på at vi nok skal holde vægttabet og ja, en dag om ugen med søde sager, det var jo også sådan det var i “gamle dage” og der var der ingen, eller næsten ingen, der vejede for meget.

   Reply
 • Helle K.
  16. februar 2016 at 14:16

  Du skal ikke tage dig af mig, jeg er bare misundelig, fordi du er så smækker lækker – du kan selvfølgelig bedst selv mærke, hvordan du vil være – også vægtmæssigt. Lige pt går det er h. til for mig – jeg har haft det elendigt og har ladet stå til og kan slet ikke komme i gang igen med det sunde 🙁 jeg håber, at det lykkes meget snart.

  Reply
  • Catarina
   16. februar 2016 at 17:45

   Jeg håber finder gejsten igen og ikke mindst får det bedre, for det er den eneste måde at bevarer motivationen på. Vi ser allerede resultaterne og det motivere os, og så selvfølgelig det faktum, at vi begge er med herhjemme 😀

   Reply
 • Celena
  16. februar 2016 at 14:57

  Somtimes, we all need to recharge our batteries…. xox

  Reply
  • Catarina
   16. februar 2016 at 17:46

   You are absolutely right Celena and I will survive 😉

   Reply

Skriv en kommentar