Menu
Livet

Kun lidt kom med hjem

Jeg har ikke rigtig været ude og shoppe eller bare det at kikke på vinduer, rører ved tøj eller noget i den stil, siden december. Ikke at jeg har et stort shoppegen, men nogle gange er der bare hyggeligt at komme afsted for at kikke, evt købe, eller bare få gode ideer. Jeg bestemte mig i forges, da der tikkede en sms ind fra Matas, at det jeg have bestilt i deres webshop, var ankommet til Matasbutikken i Tarup Centret, at det var i dag, jeg skulle have mig en lille hyggelig shoppetur.

Ud over det bestilte i Matas, havde jeg lige et par småting mere der skulle handles der, så jeg startede nede i den ende (Matas i Tarup Centret ligger nede i den ene ende). Da jeg havde fundet mine småting og fået betalt, var det tid til shopping. Men men men, jeg er vist bare ikke god til at shoppe mere, for ikke i én forretning, det være sig tøj og sko, eller dem med andet “tingeltangel” var der noget der faldt i min smag og som jeg ikke kunne “leve” foruden. Så da jeg havde spenderet en lille time derude, begav jeg mig hjemad igen.

Det jeg havde bestilt i Matas webshop, var nye øjenskygger. Jeg kan godt lide at have lidt øjenskygge på i hverdagen, bare sådan at jeg føler at øjelåget løftet og mine øjne ses tydeliger. Til fest, får de selvfølglig lidt ekstra. For det meste kører jeg i jordfarver, men om sommeren, kan jeg godt lide lidt nuancer som er lidt mere sommerlige. I denne uge, havde de i deres nyhedsbrev, disse to sæt til nedsat pris og jeg benyttede mig af at få fyldt “lageret” lidt op.

DSCF7220 copy

DSCF7226 copy
~Farverne snyder lidt på billedet. Den nederste er over i de beige/brune nuancer, den øverste i mere rosa nuancer.

Nu har jeg til rigtig mange mange år, og selvom jeg ikke kommer til at bruge alle farverne i de to paletter, så der det nu rart at have lidt forskeligt med og uden glimmer, (for glimmer er ikke så smart til min alder det er i hvertfald min erfaring), jeg kan mikse sammen efter mit humør, tøj osv.

12 kommentar

 • Mette
  20. februar 2016 at 16:14

  Super flotte palletter. Jeg ville ønske, jeg kunne bruge de varme farver – men det passer bare ikke ret godt til det grå hår og de grågrønne øjne.

  Reply
  • Catarina
   21. februar 2016 at 10:01

   Kan du egentlig ikke bruge det lyse røde nuancer Mette – det kunne jeg ellers godt forestille mig passe til det smukke gå hår?

   Reply
 • Helle K.
  20. februar 2016 at 17:45

  Smukke farver 😊 Jeg har altid valgt de varme farver, men bruger sjældent øjenskygge, men jeg har en guld og nogle brune, når det skal være. Jeg bruger en sort streg og toner den – men det er meget sjældent, jeg bruger noget overhovedet, kun når jeg skal ud og det er ikke så tit og kun hvis det er meget festligt, bio o.lign får mig ikke til at tage noget på. Mine øjenbryn og vipper er meget mørke fra naturen, så jeg ser ikke bleg ud om øjnene 😉

  Reply
  • Catarina
   21. februar 2016 at 10:03

   Det er også flot med en sort streg og ikke ret meget andet. Jeg er bare så lys at hvis jeg ikke har mindst mascara på, så ser det ud som om jeg ikke har nogen øjenvipper 😀 Og mine øjenlåg er også lyse, så lidt smider jeg altid på, eller i hvertfald på hverdage, ikke så ofte når jeg er på ferie. 😉

   Reply
 • Helle K.
  20. februar 2016 at 17:47

  Forresten så har jeg overvejet at begynde at tage lidt på, så jeg købte nye blyanter i går og har en sort streg og mascara på i dag.

  Reply
  • Catarina
   21. februar 2016 at 10:03

   Waus, så sker der også lidt nyt hos dig 😀

   Reply
 • Jan
  21. februar 2016 at 00:51

  Jeg må blankt tilstå, at jeg ikke bruger noget af det der 😉

  …men navnet på det der…..La palette nude (nøgen palet)…..det må så vel hentyde til “beklædningen” man skal have på…eller ?? 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. februar 2016 at 10:04

   Ha ha ha Jan, ja det er så lige den hemmelighed kvinder har 😉

   Reply
 • Karin
  21. februar 2016 at 08:03

  Skønne farver – lækkerier at have lidt at vælge mellem. Jeg benytter ikke selv øjenskygge.
  Mht. tøj shopping, har kigget meget på det der rør sig, dog kun her i Holstebro, der er ikke meget der falder i min smag, og det er meget lidt vi har, hvis vi skal ramme naturmateriale. Så jeg har heller ikke været så flittig med shoppegenet 😉
  Ønsker dig og dine en dejlig søndag.

  Reply
  • Catarina
   21. februar 2016 at 10:06

   Jeg synes efterhånden det er ret svært med de konceptbutikker, hvor alt tøjet mere eller mindre er ens, så mange gange, eller i hvertfald en del gange, har jeg købt fra Uniql i UK, det er rimelig priser og størrelserne passer perfekt og det er noget andet end det herhjemme, uden at været outreret.

   Reply
 • Celena
  22. februar 2016 at 00:31

  Det er et super flot sæt … flotte farver! Godt køb 😉

  Reply
  • Catarina
   22. februar 2016 at 16:48

   I already loves both of the plats – so yes, its a rely nice bargain 🙂

   Reply

Skriv en kommentar