Menu
Livet

Laaaaang fredag

Puha, dagen har været rigtig god, sådan på det arbejdsmæssige, for andet kende rejg næste ikke til endnu. Jeg mødte ind halvanden time før den normale arbejdstid starter og jeg er førrst lige kommet hjem, hvilket vil sige at jeg tilbragte 2 1/2 time her i bagenden. Ikke normalt noget jeg har lyst til en fredag, men denne gang var der ingen vej udenom, for i næste uge står den på messe og de sidste ende SKULLE altså nå sammen i dag, inden vi skal stille op på mandag.

Nu er weekeden heldigvis skudt i gang, og det med en dejlig Chai Latte lavet af manden og serveret lige da jeg trådte ind af døren (jeg havde adviseret ham om at jeg var på dej) Fredagen har heldigvis ingen andre planer end at den skal nydes i selskab med manden. I morgen skal vi på tur i det jyske, så lørdagen bliver knap så afslappet, men det er helt ok med mig, for det bliver en hyggetur.

2 kommentar

 • Karin
  27. februar 2016 at 08:49

  Pyha, det er hårdt når det så lige er fredag, men dejligt når det så er overstået. Jeg skød selv 2 timer ind på overtid, da en kollega var til begravelse/feriedag, vi ligger stadig underdrejet, men der sker nyt løbende her hen over foråret, jeg glæder mig.
  Formoder i lige skal i smut syd for Holstebro, ferie for alle, eller er jeg galt på den. Bare en tanke 🙂
  God weekend.

  Reply
  • Catarina
   27. februar 2016 at 18:08

   Det er ok med ekstra timer når bare det ikke er hverdag og lige nu er det lidt specielt, da der står en messe for døren. 🙂

   Du kender os vist efterhånden ret så godt, for du har helt ret, det er nemlig næsten i din baghave og ja, det var Ferie for Alle vi besøgte, igen i år. En hyggelig lille tur 🙂

   Du ønskes også en rigtig god weekende og forhåbentlig også med masser af sol. 😀

   Reply

Skriv en kommentar