Menu
På tur

Et smut i Herning

Vi plejer jo ikke at sove længe, heller ikke i weekenderne så derfor var vi klar til at smutte ud af døren og kører til Ferie For Alle messen i Herning, sådan at vi ville være deroppe når de åbnede. Og ja, det passede præcis med at vi kom frem til dørene lige da de blev åbnet. På den måde, var der ikke for fyldt i messehallerne, lige med det samme, det blev der så sene, men der var vi ved at have set det vi var kommet efter.

Vi skulle selvfølgelig lige over og hilse på dem som vi ar købt vores egen campingvogn af og også lige se de nye vogne inden for Caravelair. Da vi nu var over ved dem, fik vi også lige en snak om lidt ekstr udstyr vi genre vil have montere inde i vognen og om det kunne lade sig gøre. Nå skal vi bare lige havde bestilt tid hos dem, så de småting kan blivet lavet.

Vi vidste godt at min svigerinde og svoger skulle derop, men vi havde ikke aftalt at skulle mødes, men sørme om ikke vi lige rendte på dem. Så de blev jo lige til en hyggelig sludder imellem nogle campingvogne, inden vi igen begav os rundt i de mange haller.

Snapshots fra en tåget tur over Fyn og Lillebæltsområdet, til sol i Jylland og messen, samt lidt fra hjemturen.

Da klokken var to, havde vi ligesom fået nok af de mange mennesker og vi havde også set det vi var kommet efter, så vi bevægede os afsted mod parkeringspladsen, fandt bilen og kørte hjemad.

4 kommentar

 • Karin
  27. februar 2016 at 19:00

  Tænk det havde jeg jo gættet, altså turen gik til Herning, Ferie for alle.
  Dejlige billeder fra turen, og godt i nåede det i ville, inden hallerne var for overfyldte, og skønt lige at møde lidt familie.
  Pyha sikke en tåge, her skinnede solen fra morgenstunden, med et meget lille snedække.

  Reply
  • Catarina
   27. februar 2016 at 19:13

   Ja, du kender os vist efterhånden ret så godt Karin 😀 For som du kan se, var det nemlig Herning der var dagens besøg.
   Vi kan godt lide at komme derop, men kan ikke klare når der kommer alt for mange mennesker, så vi kommer altid til åbningstiden lørdag. Vi overvejer dog at prøve fredag, på eller andet tidspunkt, men det kræver en fridag, for så skulle det også være fra de åbner af. 😀
   Dejligt med sol fra morgenstunden af osse selvom det er med sne, det har vi dog ikke haft, men lidt rim/frost,indtil solen brød rigtigt igennem.

   Reply
 • celena
  29. februar 2016 at 14:52

  Ahhhh… to think of summer holidays! 😊

  Reply
  • Catarina
   29. februar 2016 at 18:05

   We have been talking about all our comming vacations here in 2016 – and we are already losing to hit the road with our caravan 😀

   Reply

Skriv en kommentar