Menu
Livet

Skærm arbejde udskiftet med fysisk arbejde

IMG_5829 copy

Jeg har jo haft en del at lave her de sidste mange dage og det er der selvfølgelig en grund til. I morgen skal firmaet være repræsentere på Byggerimessen i Fredericia. Vi skulle faktisk ikke havde deltaget i messen, men så kom der lige et par nye produkter ind i vores sortiment og dermed blev det også aktuelt at deltage på messen. Vi fik en af de sidste ledige standpladser og dermed kun 15 m² at boltre os på.

I fredags fik jeg de sidste ender til at nå sammen, eller så godt som, der var lige et par ting der skulle printes og derfor mødte jeg ind kl. 7 i morgens. Jeg fik printet det sidste og derefter pakkede en kollega og jeg bilen og satte kurs mod Fredericia. Standen kom op, og den ene roel, som vi kun skal bruge som aflægning og kaffebrygningssted, blev gemt lidt af vejen, bag en Roll-up, og det samme gjorde stumtjeneren. I morgen skal vi lige havde hængt den “grå dims” i midten af billedet op, men det er ikke så giftigt.

Da arbejdsdagen endte, trillede vi atter ind i firmaet og fik læsset kasser af og ordnet de sidste småting, inden messen skydes i gang i morgen.

Det var faktisk helt dejligt, at have en arbejdsdag, hvor man ikke skulle se pæn ud i tøjet, eller sidde bag skærmen. Jeg er lettere brugt, men på den der gode måde.

I morgen står den igen på pænt tøj, men det er fordi jeg igen skal over på messen og lige vise mine kollegaer hvor tv’et virker og hvordan de film jeg har lavet, afspilles, samt gøre noget af det eg også holder rigtig meget af. At fotografere 🙂

6 kommentar

 • Karin
  1. marts 2016 at 08:28

  Travlhed er dejligt bare det ikke er hverdag. Og når udfordringerne kommer, så er det med at gribe dem, og hvilket resultat. Det ser godt ud, er sikker på sælgerne vil nyde dagene der, og krydser fingre for de lander nogle gode ordre, og gyder vandene for mange flere.
  I morgen onsdag bliver det forhåbentlig hverdag igen.
  God arbejdslyst.

  Reply
  • Catarina
   1. marts 2016 at 17:36

   Det er, som du siger ok med travlhed, når bare det ikke er hverdag. 🙂 Men jeg må også sige at jeg lige nu glæder mig til at denne uge får en ende – faktisk ret så meget. Jeg har lige nu noget fransk som skal laves, men kan slet ikke tage mig sammen. 😉

   Reply
   • Karin
    2. marts 2016 at 09:07

    Jeg håber du blev færdig med dine forberedelser til din fransk undervisning i dag.
    Kender det desværre alt for godt, det du beskriver. Kan godt mærke vi ligger vandret på jobbet, og har gjort det for længe. Det er bare ikke godt, det koster på andre steder, grundet manglende koncentration. Den er drænet, har bare brug for ingenting, en travetur, eller bare få sovet ud.

    Reply
    • Catarina
     2. marts 2016 at 18:29

     Det gjorde jeg Karin, men også kun fordi viljen vandt og ikke hovedet. Men alt var rigtigt så det var godt 😀
     Nu kan jeg ånde lidt og ved at jeg i weekenden, har overskud til at gå lidt mere i dybden 😀

     Reply
 • susanne
  1. marts 2016 at 09:52

  Jan er faktisk besøgende på messen i dag

  Reply
  • Catarina
   1. marts 2016 at 17:37

   Jeg så en masse busser ankomme, da jeg var ude ved bilen med en kasse, så måske han var med en af dem 😀

   Reply

Skriv en kommentar