Menu
Hverdagen

Jeg brugte “blondinen-kortet” i dag

I morges da jeg ankom til messen i Fredericia, kom jeg i tanke om at det blå parkeringsskildt som man skal bruge for at komme til at parkere tæt på en af de mange indgangsdøre til messe-halden (det skilt vi også brugte i går, da vi skulle skulle stille op) lå enten i min kollegas bil, eller et eller andet sted i den mappe der lå i mit bagagerum. Piss osse! Da jeg var lige ved at blive stoppet at hjemmeværnet ude ved det første tjek-point, rullede jeg vinduet ned og så helt betuttet og ulykkelig ud, mens jeg små-råbte:
Aiii, skulle jeg havde det blå parkeringsskilt i bilen?
Ja, svarede den ældre hjemmeværnsvagt. Jeg med en endu mere trist atetude…
Det ligger inde på messen-standen..
Nååå, men så må du huske at få det med i bilen næste gang – og dermed vinkede han mig ind på det “forbudte” område. Sådan! Ja, går den så går den.

Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Celena
  2. marts 2016 at 00:16

  😉 Haha! You are smooth 😉

  Reply
  • Catarina
   2. marts 2016 at 07:19

   Thats me 😆

   Reply
 • Karin
  2. marts 2016 at 08:48

  Hihi – kunne have hittet på det samme.
  Ønsker dig en dejlig arbejdsdag og ja, nu er arbejdsugen ca ½ gået 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. marts 2016 at 18:28

   Det er bestemt dejligt at vi er over halvvejs i denne uge – nu kun 2 arbejdsdage tilbage 😀

   Reply

Skriv en kommentar