Jeg brugte “blondinen-kortet” i dag

1. marts 2016

I morges da jeg ankom til messen i Fredericia, kom jeg i tanke om at det blå parkeringsskildt som man skal bruge for at komme til at parkere tæt på en af de mange indgangsdøre til messe-halden (det skilt vi også brugte i går, da vi skulle skulle stille op) lå enten i min kollegas bil, eller et eller andet sted i den mappe der lå i mit bagagerum. Piss osse!

Da jeg var lige ved at blive stoppet at hjemmeværnet ude ved det første tjek-point, rullede jeg vinduet ned og så helt betuttet og ulykkelig ud, mens jeg små-råbte:

Aiii, skulle jeg havde det blå parkeringsskilt i bilen?

Ja, svarede den ældre hjemmeværnsvagt.

Jeg med en endu mere trist atetude…

Det ligger inde på messen-standen..

Nååå, men så må du huske at få det med i bilen næste gang – og dermed vinkede han mig ind på det “forbudte” område. Sådan!

Ja, går den så går den.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Celena 2. marts 2016 at 00:16

  😉 Haha! You are smooth 😉

  • Reply Catarina 2. marts 2016 at 07:19

   Thats me 😆

 • Reply Karin 2. marts 2016 at 08:48

  Hihi – kunne have hittet på det samme.
  Ønsker dig en dejlig arbejdsdag og ja, nu er arbejdsugen ca ½ gået 🙂

  • Reply Catarina 2. marts 2016 at 18:28

   Det er bestemt dejligt at vi er over halvvejs i denne uge – nu kun 2 arbejdsdage tilbage 😀

  Skriv gerne en kommentar