Menu
Livet

Jeg brugte “blondinen-kortet” i dag

I morges da jeg ankom til messen i Fredericia, kom jeg i tanke om at det blå parkeringsskildt som man skal bruge for at komme til at parkere tæt på en af de mange indgangsdøre til messe-halden (det skilt vi også brugte i går, da vi skulle skulle stille op) lå enten i min kollegas bil, eller et eller andet sted i den mappe der lå i mit bagagerum. Piss osse! Da jeg var lige ved at blive stoppet at hjemmeværnet ude ved det første tjek-point, rullede jeg vinduet ned og så helt betuttet og ulykkelig ud, mens jeg små-råbte:
Aiii, skulle jeg havde det blå parkeringsskilt i bilen?
Ja, svarede den ældre hjemmeværnsvagt. Jeg med en endu mere trist atetude…
Det ligger inde på messen-standen..
Nååå, men så må du huske at få det med i bilen næste gang – og dermed vinkede han mig ind på det “forbudte” område. Sådan! Ja, går den så går den.

4 kommentar

 • Celena
  2. marts 2016 at 00:16

  😉 Haha! You are smooth 😉

  Reply
  • Catarina
   2. marts 2016 at 07:19

   Thats me 😆

   Reply
 • Karin
  2. marts 2016 at 08:48

  Hihi – kunne have hittet på det samme.
  Ønsker dig en dejlig arbejdsdag og ja, nu er arbejdsugen ca ½ gået 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. marts 2016 at 18:28

   Det er bestemt dejligt at vi er over halvvejs i denne uge – nu kun 2 arbejdsdage tilbage 😀

   Reply

Skriv en kommentar