Jeg blev klar

2. marts 2016

IMG_5832 copy

I dag var jeg kun et kort smut over på messen og derefter en helt normal arbejdsdag med dertil hørende normal afgang fra kontoret. Det var altså bare skønt. Jeg nåede lige hjem og fik lidt varmt, inden den stod på fransk. De franske lektier blev først klaret i aftes og jeg må sige, at det ikke var meget jeg fik læst op på ugens læse-lektier. Men heldigvis var de læseøvelser ikke så krævende, og jeg klarede mig forbavsende godt til oplæsningen på oversættelsen i dag.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin 3. marts 2016 at 08:21

  Dejligt du nåede det hele.
  Hvorfor det gik så godt med din franske oversættelse er det slid du har lagt for dagen tidligere, så kan en enkelt gang godt klare en overfladisk forberedelse.
  I dag er forhåbentlig en ganske almindelig dag – God arbejdslyst.

  • Reply Catarina 4. marts 2016 at 11:26

   Du har sikkert ret Karin pog det var lige hvad jeg havde brug for, efter den lidt tidskrævende arbejdsuge. 😀

 • Reply Celena 3. marts 2016 at 12:42

  Nice to have calm, normal days. We need those sometimes 😉 xox

  • Reply Catarina 4. marts 2016 at 11:26

   In deed Celena 🙂

  Skriv en kommentar