Menu
Familieliv

Onsdags forkælelse

I går onsdag er jo dagen midt i ugen, men det er også min franskdag, i hvert fald et par uger endnu, for allerede den 24. april har i afslutning på dette års kursus. Men i dag blev jeg også forkælet på en anden måde, end at blive hørt i franske gloser og grammatik . Jeg var nemlig forbi mine forældre på vejen hjem fra fransk og jeg blev begavet med mine forældres lækre hjemmelavede lækker fyldte chokolader (skilpadesmag) og en selfie stang, som hun fandt i Thailand.

DSCF7328 copy

DSCF7334 copy

Søren fik en bog som han endnu ikke har og en masse dejlig Illy espresso kaffe, som er hans yndlingskaffe. Ikke dårligt at blive sådan forkælet på en helt almindelig hverdag.

9 kommentar

 • Helle K.
  17. marts 2016 at 12:52

  Hmmm – dejlige gaver 🙂

  Jeg har også en selfie-stang, men har endnu kun fået taget et par billeder med den. Jeg synes, den er genial, hvis vi er et sted henne, hvor vi begge skal med på billedet og samtidig kunne se baggrunden.

  God dag.

  Reply
  • Catarina
   17. marts 2016 at 14:11

   Ja, den er rigtig prakrisk og jeg er også glad for min og bare det faktum at den er så lille, gør at den er nem at have med 🙂

   Reply
 • www.skøreliv.dk
  17. marts 2016 at 13:54

  Chokolade er altid i høj kurs, så… Bon appetit! Jeg er sådan lidt en ‘fra-det-forrige-århundrede-agtig-type’ (selvom jeg kun er knapt fyrre år på papiret, men dermed reelt set jo som alle os andre også ER fra det forrige århundrede), så jeg er glad for at du lige flasher en selfiestang så jeg lige kan se hvordan sådan én ser ud :-)….

  Reply
  • Catarina
   17. marts 2016 at 14:13

   Det er bare SÅ godt det de får lavet 🙂
   Jeg er heller ikek altid helt med på hvad de unge snakker om, men jeg har tre af slagsen som kan forklare mig det.
   Stangen er yderst prakrisk, også fordi den faktisk er så lille og til at klappe sammen men udtrukket og udfoldet, kan den blive en hel meter 🙂

   Mange tak for din kommentar.

   Reply
 • Celena
  17. marts 2016 at 22:37

  Now I have a craving for those chocolates…. please send some as soon as possible 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   18. marts 2016 at 07:16

   They are so delicious and extremely tastefully 🙂

   Reply
 • Karin
  20. marts 2016 at 06:31

  Vild med det smukke chokolade, og det er hjemmelavet. Lækkert. Sender lige her din mor en kærlig tanke, hun er fantastisk.
  Skønt med så mange dejlige overraskelser, og det på en helt almindelig onsdag 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. marts 2016 at 09:07

   Hun er virkelig god til at lave dem og de smager præcis som en mini skildpadde. Super lækre. Det er dejligt med sådanne overraskelser, de gør sådanne hverdage ekstra dejlige 😀

   Reply
 • 112 dage før tid – Catarina.dk
  13. april 2021 at 11:36

  […] mor er ret teknisk og synes også det så rigtig godt ud. Vi fik mere kaffe og noget af deres hjemmelavede fyldte chokolade inden jeg igen satte mig i bilen og trillede […]

  Reply

Skriv en kommentar