Atter under kolde himmelstrøg

31. marts 2016

Maldiverne_20160323_012 copy

Så er vi atter landet herhjemme (tidlig tidlig i morges) efter en dejlig dejlig forlænget Påskeferie under ækvators sol og smukke vand. Truen hjemover gik fint om end lidt langsom start, men det kommer der mere om senere.

Jeg opgav at skrive og uploade indlæg nede fra Maldiverne, grundet den noget langsomme internetforbindelse, så de indlæg jeg har forberedt kommer lige så stille og roligt de næste dage og de kommer i den, skal vi sige, rigtige rækkefølge.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 31. marts 2016 at 08:54

  Velkommen hjem til kulden. Jeg glæder mig til st varme mig ved dine solskinsindlæg.

  • Reply Catarina 31. marts 2016 at 17:56

   Mange tak skal du have Helle og ja, det var dæleme koldt at komme uden i 3° i morges. 😉

 • Reply Karin 31. marts 2016 at 15:05

  Hjertelig velkommen hjem til kulde og blæst. Heldigvis har i puttet lidt sol på flyet, og jeg nyder godt af det her i dag.
  Hvor jeg glæder mig til at læse dine indlæg, nyde hvert et ord, og glæde mig over, i ikke måtte udsætte rejsen endnu engang.

  • Reply Catarina 31. marts 2016 at 17:57

   Tusidne tak skal du have Karin. 🙂 Ja lidt sol fik vi m´vist med hjem, men i morges var det regn og kun 3° så en noget kølig fornøjelse at komme hjem til. 😀

 • Reply Celena 2. april 2016 at 01:48

  Velkommen hjem! Jeg håber, at det var en let overgang 😉 xox

  • Reply Catarina 2. april 2016 at 07:26

   Thanks Celena. Yes i was easy, because there is only 3 hours differents 😀

  Skriv gerne en kommentar