Menu
Maldiverne / Teknologi

Farvel og tak

Så blev det tid til at sige farvel til Maldiverne. Vi har haft en vidunderlig ferie også en anden ferie end hvad vi plejer, for vi var jo ikke kun os selv, vi havde jo min dejlige veninde Anita med. Og ved I hvad, det er slet ikke tosset, at rejse med sådan en dejlig veninde. Det føltes som om at det var noget vi altid har gjort og vi nød begge hendes dejlige selskab og jeg tænker at hun har det på samme måde, eller det håber jeg i hvert fald.

Som da vi ankom, skulle vi også denne gang med speedbåd, bare den modsatte vej. Og denne gang synes jeg han satte mere speed på, end da vi ankom…. var det mon fordi de var glade for at slippe af med os. 😆

4 kommentar

 • Mette
  4. april 2016 at 18:45

  Arjmen sikken en indbydende farve det vand har 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. april 2016 at 18:59

   Det var virkelig også lækkert, men overraskende varmt, for intet vand var svalende, altså lige på nær det vand der kom ud bruseren. Det var sådan at det føltes som at komme i badekar også det der var i poolen 😀

   Reply
 • Karin
  9. april 2016 at 08:07

  En fantastisk ferie, og ikke kun et nyt sted, men også skønt både i og veninde Anita nød det til fulde.
  Jeg har nydt hvert et indlæg, billeder og glædet mig på jeres vegne.

  Reply
  • Catarina
   9. april 2016 at 10:20

   Det var en anderledes ferieform for os, men bestemt dejlig. Og ja, hun nød det også. 😀
   Dejligt at du har synes om at læse med ven 🙂

   Reply

Skriv en kommentar