Menu
Maldiverne / Teknologi

Flyvende hunde

Noget der overraskede os gevaldigt på Maldiverne var, at der var flyvende hunde. Flyvende hunde som var særdeles aktive i løbet af hele dagen. De fløj fra palme til palme og spiste frugter. Og de var ikke små. De havde et spænd fra vingespids til vingespids på over en halv meter. Et utroligt flot syn, både i løbet af dagen, men også om aftenen, hvor vi så dem som skygger på aftenhimlen.

4 kommentar

 • Mette
  4. april 2016 at 18:02

  Det er spændende at komme til et sted med så fremmed en fauna, selvom jeg ikke altid er så begejstret når insekterne bliver alt for eksotiske. Jeg var et sted i Afrika, hvor natsværmerne var lige så store som gråspurve… sådan noget kan jeg godt undvære.

  Men de der flyvende hunde ser ret tilforladelige ud 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. april 2016 at 18:27

   Det er det nemlig Mette og de her “hunde” var virkelig nuttede at se på. Og meget imponerende når de fløj, og det kunne de enda meget hurtigt. 😀

   Reply
 • Karin
  9. april 2016 at 08:04

  Det er altid spændende hvilken fauna og dyr der findes ude i den store verden.
  Dejlig lille film du fik taget, og sjovt at se en flyvende “hund”. Så et naturprogram engang, hvor jeg så lidt omkring flyvende “hunde”, men det er først da jeg læster dit indlæg, jeg husker det.

  Reply
  • Catarina
   9. april 2016 at 10:19

   Vi blev overrasket over at de også var så aktive i løbet af dagen og vi vendte os faktisk også hurtigt til at de var en del af “hverdagen” for der var ikke mange fugle dernede, så de udgjorde det for dem 🙂

   Reply

Skriv en kommentar