Menu
Familieliv

Vidunderlig weekend med familiehygge og Zoo

Vi har haft den mest vidunderlige weekend. Fredag var ren hyggedag med Christian hvor vi slængede i sofaen, snakkede og så film. Lørdag fejrede vi hans fødselsdag, men familien og Helena, som kom herned efter endt opvisning et sted i det nordjyske. I går, på selve hans fødselsdag, var det store morgenbord gjort klar, ligesom der var mange gaver til den unge mand. Efter morgenmad/brunch, tog vi i Odense Zoo. Det er efterhånden rigtig mange år siden nogle af os har været i Zoo og Helena, havde slet ikke set Odense zoo, så der blev brugt mange timer derude. Selvom vejret var lidt gråt og små-trist, så kikkede solen sporadisk frem og vi hyggede os gevaldigt. Udflugten sluttede af med en is ved Skovsøen.

~Du kan klikke på billederne hvis du vil se den lidt i en lidt større udgave.

De skulle med toget kl. 19:10 til Aalborg, og vi havde hørt, at det var små 5 minutter forsinket. Men lige som det skulle kører, fik de at vide, at det helt var aflyst pga. en personpåkørsel på Sjælland. Ærgerligt at vi ikke vidste det inden vi kørte hjemmefra, for så havde det jo ikke været nødvendigt at kører afsted. Kl. 23:47, fik jeg en sms fra Christian, om at de nu endelig var hjemme. Jeg er sikker på, at de nok er en smule trætte her til morgen hvor studiet igen venter dem.

4 kommentar

 • Celena
  4. april 2016 at 12:31

  They are so adorable! Glad it was a fun birthday weekend… just sorry about the hassles on the way home 😛

  Reply
  • Catarina
   4. april 2016 at 18:02

   Thanks Celena, yeah, the way home for them, was not so easy, but at least they had each other 😀

   Reply
 • Karin
  9. april 2016 at 07:51

  Dejlig weekend. Skønt at hygge med de unge mennesker, både med fødselsdag, Zoo, og bare slænge sig på sofaen.
  Vejret var ikke det bedste sidste weekend, det kan jeg godt huske.

  Reply
  • Catarina
   9. april 2016 at 10:18

   Det var så hyggelig en weekend og jeg nød virkelig at have ham hjemme igen på hans fødselsdag. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar