Iblandt de levende igen

12. april 2016

Tulianer

Jeg var på noget nede med nakken i sidste uge og var kun lige oppe og vende fredag, hvor jeg også tog på arbejde. Jeg fik sat et par enkelte pc’er op til de ny ankommende og da arbejdsdagen ringede ud, kørte jeg hjem og snuppede en ordentlig morfar.

Weekenden blev brugt lidt i haven og lidt med arbejde som jeg havde taget med hjem. Ellers har de første dage her i den nye uge stået på mere pc’ arbejde, opsætning osv. Samt opsætning af nye iPhones. Så der har været travlhed i IT afdelingen som så kun består af mig. Nu er alle klar og måske jeg i morgen kan jeg fortsætte med noget af alt det andet arbejde som er blevet noget nedprioriteret siden starten af sidste uge.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Celena 13. april 2016 at 13:12

  Velkommen tilbage 😉

  • Reply Catarina 14. april 2016 at 07:23

   Thanks Celena 😀

 • Reply Karin 14. april 2016 at 06:38

  Det at være nede fysisk, enten på ½ blus, eller helt så det er dyne og bare sove, koster altid lidt ekstra arbejde efterfølgende, at det så var ovenpå Påsken, ferien, giver lige en ekstra pukkel, pyha.
  Dejligt du er ovenpå nu.

  • Reply Catarina 14. april 2016 at 07:25

   Det var lige præcis den ferie der gjorde at der var ekstra meget at få styr på, men nu er jeg med og heldigvis er weekenden inde for rækkeviede og jeg ved at jeg kan nyde den i fulde drag uden at have hængepartier 😀

  Skriv gerne en kommentar