Menu
Teknologi

Lidt nyt legetøj

Jeg er jo lidt en af tekniknørd og vil gerne have det sidste nye, ikke bare for det nyes skyld, men for de nye funktioner som altid følger med nyt teknik. Men det er ikke tit jeg faktisk køber det nye. Her de sidste år, har jeg holdt fast ved min iPhone 5 fordi, den 4″ telefons størrelse bare passer så godt til mine hænder, bukselommer (når den en sjældent gang havner der) og ikke mindst, mine selskabstasker. Jeg har hele tiden synes, at iPhone 6 og iPhone 6S, simpelthen var alt alt for stor til mig, også selvom det nye software og funktioner, lød vildt lækre.

Da det begyndtes at rygtes, at der ville komme en iPhone som havde helt samme funktioner (minus et par stykker) som iPhone 6S og den endda ville være på 4″ præcis som iPhone 5, så var jeg ret så spændt. Det blev, som bekendt, så en realitet tidligere i år og jeg annoncerede på kontoret, at jeg havde min den gamle til salg. Den blev solgt på stedet og jeg kunne tilmed vente med, at aflevere den når jeg fik den nye.

Jeg har ventet spændt på, at der et eller andet sted, ville komme en iPhone SE 64GB Gold på lager. Hver gang jeg har været inde i byen, har jeg været inde i de forskellige butikker, der nu sælger den slags legetøj, for at se om de skulle have en på lager, men uden held. I går så jeg så, at de hos Happii havde den på lager, jeg bestilte den på stedet og allerede i dag modtaget den.

Nu er jeg ved at lave en backup, via iCloud,af den gamle og så skal det hele bare køres ind så snart den er klar. Wup wup, nu med ny telefon 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

9 kommentar

 • Christina
  19. april 2016 at 15:14

  Tillykke med din nye iPhone, det er dejligt med noget nyt, og skønt at du kom af med den gamle så hurtigt.

  Reply
  • Catarina
   19. april 2016 at 15:15

   Tak skal du have. Ja, det var rart at den kunne få en ny ejermand så hurtigt, det gør jo det hele noget lettere 😀

   Reply
 • Karin
  20. april 2016 at 07:28

  Tillykke med din ny erhvervelse – hvor er den lækker og en skøn størrelse.
  Hvis kamera matcher 6s, så bliver du også glad for dette, kan tydeligt se forskellen på billeder taget med svigersønnens 6s telefon og yngstes 5´er.
  Ønsker dig god fornøjelse, for er sikker på du allerede har leget en del, og fortsat vil lege.

  Reply
  • Catarina
   22. april 2016 at 06:29

   Tak skal du have Karin 🙂 Det er nemlig lige en tilpads størrelse og jeg kommer nok aldrig til at få en større telefon, men mindre at man, hvis denne skulle gå i stykker, ikke kan få en i denne størrelse.
   Alt er som i 6S’eren på nær den ikke har Forsed tuch og det vil sige at kameraet også er det samme. Så det ses tydeligt.

   Reply
 • Helle K.
  20. april 2016 at 14:20

  Tillykke med køb og salg 🙂
  Jeg ønsker mig den store ekstra plus – jeg har en stor taske 😉 og er ikke så god til at se.
  Mon du vil røbe, hvad man kan få for en 5s i fin stand – stadig plastik på glasset.

  Reply
  • Catarina
   22. april 2016 at 06:30

   Uha, den er stor. Min ene svigerdatter har den og den ligner mere en iPad mine end en telefon 😉
   Jeg solgte den gamle 2500,- – det er også det de sælges for på dba.

   Reply
 • Celena
  20. april 2016 at 17:14

  Love the colours too! You are a very stylish tech nerd 😉 Tillykke!

  Reply
  • Catarina
   22. april 2016 at 06:31

   Hi hi, I know Celena 😀

   Reply
 • Død telefon – Catarina.dk
  12. december 2018 at 19:20

  […] sammenligner med de helt gamle telefoner med fysiske taster eller drejeskivetelefonerne. Jeg har en iPhone SE som jeg er rigtig glad for. Den har efterhånden 2 1/2 år på bagen men jeg har ikke tænk […]

  Reply

Skriv en kommentar