Menu
Livet / Motion

Super service af Abdul Basir

Blandet_20160502_065 copy

I dag efter arbejde kunne jeg hente mine cykler igen. Og de var også helt klar da jeg kom lidt i tre. Men jeg havde glemt, at jeg gerne ville have skiftet mine combi-pedaler (sådan nogle hvor man kan klikke en cykelsko i på den ene side af pedalen og kører med almindelig sko på den anden siden) ud med de pedaler min hvide cykel er født med. Ikke at combi-pedalerne fejlede noget, men nu da jeg har raceren, bruger jeg aldrig den hvide med cykelsko. Jeg havde dem med i en pose, og spurgte cykelsmeden Abdul Basir om han havde tid til at skifte dem, det havde han, men det ville tage lidt tid, så han bad mig kører hjem, og så ville komme forbi med cyklen, en halv times tid efter han havde lukket butikken. Jeg spurgte hvad det kostede, for jeg kunne sagtes kører ind og hente den. Det kostede skam ikke noget, for han kører tit ud efter cykler der skal repareres og aflevere dem igen. Det koncept har jeg aldrig hørt at andre cykelsmedie har haft, så det er altså service. 10 minutter over seks, holdt han nede på vejen og jeg fik min cykel.

Begge cykler er tip top tuned, alt er smurt, efterspændt og lappet og racercyklen har fået nye dæk, hvilket også var tiltrængt, da de var temmelig slidte og nok ikke helt forsvarligt at kører på. Og som en ekstra bonus, så var begge cykler minsandten også er pusset og rengjort.

Jeg glæder mig til igen at kunne cykle de 3 km til jobbet og jeg er da også så meget klar til at snup

4 kommentar

 • Celena
  2. maj 2016 at 23:18

  I love when you get unexpectedly awesome service. It restores my faith in humanity 😉 xox to you!

  Reply
  • Catarina
   3. maj 2016 at 07:08

   Its certainly not the last time I’m using this bike mechanic. 😀

   Reply
 • Karin
  4. maj 2016 at 07:15

  Skønt med cykelparken klar, måske skal 1 af dem med til Skagen.
  Jeg nyder min daglige cykeltur til jobbet, og det trods kulde, blæst, nedbør, eller som nu, solskin, og på vej med varmere temp..
  Hvilken service, både med udbringning og skabe plads til pedaludskiftning, sådan en cykelsmed kunne jeg godt bruge 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. maj 2016 at 20:39

   Det var sådan en fin service og jeg tager helt sikkert derind igen når og hvis jeg skal have lavet noget. 🙂
   Ja, vi har nemlig vores cykler med til Skagen, altså jeg har kun den hvide med ikke raceren. 😀

   Reply

Skriv en kommentar