Menu
Camping / Familieliv

5 dage i Skagen

I dag besluttede jeg mig for, at jeg godt kunne tillade mig at tage fri allerede kl. 13. Og med ferien vinkende lige om hjørnet, kunne cyklen næste kører i højeste gear hjemad, selvom det går en smule op af bakke. Vel hjemme, fik jeg fundet noget af det tøj frem, som jeg skal have med på vores 5-dages Kristi Himmelfartsferie til Skagen. Da Søren kom hjem, havde han campingvognen med sig og den står nu klart til at få fyldt lidt ting i sig.

DSCF7600 copy

DSCF7601 copy

DSCF7602 copy

I morgen tidlig, kommer de sidste ting i vognen og så snart vores hussittere er ankommet, er vi dem der triller nordpå. I Skagen støder Sørens søster og svoger til, enten i morgen, men senest torsdag. Det bliver en hyggelig lille ferie og med det dejlige solskin meterologerne lover, tegner det allerede til at blive en af de der små ferier, som vi kan nyde længe efter den er slut.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Christina
  3. maj 2016 at 18:52

  Rigtig god tur til smukke Skagen.

  Reply
  • Catarina
   3. maj 2016 at 20:50

   Mange tak skal du have Christian 😀

   Reply
 • Karin
  4. maj 2016 at 07:22

  Ønsker dig/jer endnu engang rigtig god tur. Det med temp. og hvordan vejret er, bare i lille DK er pudsig. Har set børn med bare tæer, shorts, sommerkjoler etc. rundt på de sociale medier, jeg har fundet sommerjakken frem, men stadig med en stortrøje under, og yngste har stadig vinterstøvlerne på, måske vejret udvikler sig i dag til lidt lunere temp. Der har jo været en vind der har været med til det føltes koldere end det var.
  Glæder mig til at følge med både i billeder og tekst, omkring turen langt mod nord.

  Reply
  • Catarina
   4. maj 2016 at 20:42

   Tusinde tak og en dejlig Kristi Himmelfarts ferie til dig. Du skal helt sikker forbi den lille famile og husk nu at tage lidt flere billeder af den lille prinsesse 😀
   Det bliver knap så varmt heroppe, da Skagen jo ligger ud til kysten, men bare det at solen kommer fram fra en skyfri himmen de dage vi er her er dejligt. 🙂 OG jeg kan forstå på vejrguderne at det fortsætter efter den lange weekend.

   Reply
 • Helle K.
  4. maj 2016 at 07:48

  Rigtig god fornøjelse til jer 🙂 Skagen er dejlig, jeg har haft en kæreste i Skagen, da jeg var teenager, så jeg har tilbragt nogle ferier deroppe blandt de indfødte 😉
  Den lange weekend skal nydes, nok mest i Aarhus, manden og datteren er lige ved at være færdige med hendes lejlighed, hun planlægger at flytte ind næste lørdag. Jeg glæder mig til at vi igen kan foretage os ting alene sammen – Lasse og jeg – og jeg skal rydde op på værelset, hvor datterens ting står, der skal jeg kunne sy og male i fremtiden.

  Reply
  • Catarina
   4. maj 2016 at 20:44

   Vi har begge kun være her én gang før, da det jo normalt ikke er den vej vi kører fra Fyn af, når vi tager på ferie eller på små smutture. Men ja, her er skønt.
   Jeg kan godt forstå at du ser frem til at Lasse får tid til andet end at lave lejlighed, men nu han I alle tre jo se en ende på det, så mon ikke at du og Lasse får tid til småture ud i landet, eller på en lille fisketur. :_D

   Reply
 • Liselotte
  4. maj 2016 at 08:00

  Rigtig god tur. Skagen er et skønt sted at tilbringe ferier. Jeg er til yder-sæsoner, hvor man er knapt så tæt deroppe, men der er bare skønt, så nyd det rigtig meget – og så med godt selskab 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. maj 2016 at 20:46

   Tak skal du have Liselotte 😀
   Jeg kan forestille mig at her er noget roligere uden for sæsonerne, men faktisk er det ikke helt så galt, eller det var det ikke i dag da vi var derinde. Men det ændre sig helt sikkert til i morgen. Men det tager vi i stiv arm, men kan jo fortrække til vores stille og rolige plads. 😀

   Reply

Skriv en kommentar