Menu
2016 Kristi Himmelfarts camping i Skagen / Camping i Danmark

På toppen af Danmark

Vi sidder her i Skagen og har lige talt med vores hussitter, de hygger sig vist lige så meget som vi gør.

Vi kørte hjemmefra allerede 20 minutter i 9 og hen over Fyn, gled trafikken fornuftigt og det sammen op igennem Jylland. Da vi kørte igennem Limfjordstunnelen var det kun 2. gan for vores begges vedkommende at vi gjorde det. Det er virkelig ikke ofte vi er på de kanter og jeg skulle selvfølgelig have et billede af “begivenheden” som for andre er hverdag.

Vi kom hurtigt igennem og uden på den anden sige, var det svært at se at det skulle være nødvendigt med en motorvej til Frederikshavn. Selvfølgelig er det nødvendigt, for vi hører jo tit at der er kø, både den ene vej og den anden vej, men vi så nærmest ingen biler i ca. 40 km der er til Frederikshavn. Fra frederikshav mod Skagen er der en rigtig fin landevej og der var så lidt mere trafik, men sikkert ikke så meget som der kommer i morgen. Vi fandt hurtigt vores campingplads, som ligger a. 1,5 km nord for Skagen centrum.

Klik på billederne hvis du vil at se den lidt større format

Da vi havde fået vognen på plads og sat det lille oppustelige telt op, lavede jeg os en kop kaffe og te, mens Søren fyldte mere vand på vognen. Efter en dejlig kaffepause, tog vi ind til Skagen havn for fik købt lidt fisk ind til aftensmaden.

Nu er vi trukket ind i vognen hvor vi sidder og hygger i hvert sit hjørne af rundsiddegruppen.

8 kommentar

 • Liselotte
  4. maj 2016 at 20:44

  Det ser jo rigtig hyggeligt ud. Skagen er skøn og der er meget at opleve i den landsdel. Rigtig god weekend/ferie til jer 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. maj 2016 at 20:48

   Her er faktisk rigtig hyggeligt og med masser af luft omkring os. 😀
   Der er også skrevet en masse på “skal nå at se listen” men jeg tror der er meget mere at se, end det vi kan nå i denne omgang, men så kan vi jo heldigvis tage herpå en anden gang 😀

   Reply
 • Mette
  4. maj 2016 at 21:01

  Der er god plads i Nordjylland. Rigtig god ferie til jer deroppe 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. maj 2016 at 21:03

   Det må jeg gve dig ret i Mette og mange tak, vi skal nyde det i stor stil 😀

   Reply
 • Karin
  5. maj 2016 at 07:27

  Dejligt turen gik stille og rolig uden al for megen kødannelse.
  Historien omkring motorvejs stykket i Nordjylland, fortæller jo også det med langt mellem bilerne, husker hvad medierne talte om, før stykket mellem Herning og Holstebro blev godkendt, hvor der ofte blev sagt vi ikke behøvede, da der var meget langt mellem der kom en bil, bare kun hvis jeg kørte på strækningen en lørdag aften, eller om natten, ikke i dagtimerne. Så det er mere tænkt til perioderne for spidsbelastningen, altså de motorveje der bygges og den nordjyske.
  Dejligt i har fundet en dejlig plads og cyklerne er med kan jeg se.
  Ønsker dig/jer en dejlig miniferie.

  Reply
  • Catarina
   6. maj 2016 at 08:17

   Ja, det var virkelig dejligt Karina :-=
   Det er dejligt at der er motorveje i Nordjylland og vi nød da også pladsen der var, men når jeg ser på den tætte trafik der er over Fyn og de ikke kan få sig nosset sammen til at lave en tresportet helevejen, så undres jeg altså 😉
   Vi har siden efteråret haft sådan en cykelting til campingvognen, så derfor kommer de med hver gang vi er afsted 😀

   Reply
 • Layoni
  5. maj 2016 at 07:53

  Hvor er I bare heldige med vejret 🙂 så det bliver nogen dejlige afslapningsdage for Jer, og cyklerne er kommet med 🙂 så er det bare med at nyde naturen 🙂 masser af solskinshilsener her fra det sønderjyske 🙂 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. maj 2016 at 08:18

   Vi er i den grad heldige, for jeg må da sige at foråret virkelig er kommet og endda for at blive. Men et var vist også på tide 😀
   Du ønskes også en god weekend herfra 😀

   Reply

Skriv en kommentar