Menu
2016 Kristi Himmelfarts camping i Skagen / Camping i Danmark

Råbjerg Mile og nye naboer

I går skulle vores nye naboer komme, nemlig Sørens søster og svoger. Vi fik en sms da de kørte hjemmefra og vidste så cirka hvornår de ville ankomme. Vi besluttede at vi ville ned og se Råbjerg Mile. Jeg har aldrig være dernede hvor i mod, Søren har været der for over 20 år siden.

Råbjerg Mile altså imponerende. Kæmpe stor og sikke en natur. Råbjerg Mile er Europas største vandreklit, og bare det at gå på dens sand er en lise for sjælen. Vi ankom relativ og derfor var der ikke mange andre mennesker, der var måske en 2-3 andre familier. Men dem kunne vi næste ikke hører, da sandet sluger rigtig meget lyd, det er lige før jeg vil sige, at stilheden er overvældende.

Efter Råbjerg Mile, tog vi ind til Skagen igen og fik handlet lidt, og ja vi var igen for fiskehandleren. Søren havde ikke spist morgenmad, da han ikke var sulten og jeg havde kun snuppet en lille portion skyr med chiafrø, så frokosten, som mest bestod af fisk, var blevet indtaget var klokken lidt over 12.

Klik på billederne hvis du vil at se har lyst til at se dem i et lidt større format

Mens vi ryddede væk og lavede os en kop kaffe og te, fik Søren en sms fra hans søster, at nu var de kørt ind i Skagen. Det passede jo perfekt og Søren gik op for at tage imod dem.

Vi hjalp dem med at komme på plads og få sig indrettet, hvorefter vi hyggede i solen resten af eftermiddagen, indtil vores maver begyndte at bede om noget aftensmad.

Arthur, Sørens søster og svogers hund, er en rigtig campinghund og han ved præcis havd han må og ikke må, ligesom han ved at det at gø, er ikke noget man gør. Det er altså en fornøjelse at være sammen med hunde som man ikke “skal være over” hele tiden.

6 kommentar

 • Karin
  6. maj 2016 at 08:42

  Så dejligt vejr så byder Råbjerg Mile sig fra en meget smuk side, sidst jeg var der, var det vinter, det er 8 år siden. Stedet fortæller en god historie om den danske natur, hvor forskellig den er alt efter beliggenhed.
  Hyggeligt at være flere, og med en søde Arthur.

  Reply
  • Catarina
   7. maj 2016 at 07:04

   Vi har virkelig været heldige med vejret på denne miniferie. Sol, sol og atter sol, ikke så varmt som hjemme kan vi se, men det er helt ok, så længe der bare er sol. 😀
   Det er en fantastisk og mangfoldig natur vi er omgivet af her i Danmark, det eneste der måske lige mangler, er lidt bjerge. 😉

   Reply
 • Celena
  6. maj 2016 at 18:25

  That looks fantastic! Have a nice visit with your family! xox

  Reply
  • Catarina
   7. maj 2016 at 07:04

   Its, rely nice here and we are enjoying every moment 😀

   Reply
 • Pernille
  9. maj 2016 at 09:55

  Jeg har været ved Råbjerg Mile to gange og er hver gang blevet overvældet af den storhed og kæmpe kraft naturen er i stand til.
  Skønne billeder du hat taget 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. maj 2016 at 11:44

   Det er helt vildt som vore natur i Danmark, kan være så varierende 😀

   Reply

Skriv en kommentar