Menu
2016 Kristi Himmelfarts camping i Skagen / Camping i Danmark

Det summer af liv

Det summer af liv i Skagen om sommeren siger der. Men det summer også af liv i foråret, eller i hvert fald lige nu. Svensker og Nordmænd har indtaget Skagen og havnen, hvor bådende nærmest ligger i lag og techno musik, lyder fra nogle af bådende, mens øl og mad indtages i store mængder. Lige der på havnen er jeg glad for, at jeg har muligheden for at trække mig tilbage til campingpladsens ro, hvor der er højt til himlen og jeg kan føre fuglene synge.

Vi hygger med at gå rundt i de små gader og se på alt det forskellige der sælges og vi fristes også selv til køber lidt ting, som vi ved vi ikke finder andre steder. I det hele taget er der en afslappet stemning og alle udendørsserveringer er mere eller mindre fyldte. Det er i den grad blevet forår/sommer.

4 kommentar

 • Karin
  7. maj 2016 at 07:28

  Så skønt for jer mht. vejret. Og dejligt det er en rolig campingplads, for jeg kan fornemme hvordan stemningen er nede ved lystbådehavnen, rundt blandt cafeerne, i byen.
  Dejlig beskrivende billeder. Så lige de brune mælkeflasker, ikke at jeg husker dem fra mit barndomshjem, mere fra mine besøg hos min mormor og morfar i Aarhus. Vi havde de hvide flasker og herefter de grimme posemælk.
  Ønsker dig/jer fortsat god weekend.

  Reply
  • Catarina
   7. maj 2016 at 12:17

   Herer virkelig skønt og meget roligt og grønt. Det er lige præcis sådan vi godt kan lide det, luft omkrig pladsen og ingen der er klinet op af os 🙂
   Der er mange skønne ting at kikke på heroppe og jeg er helt sikker på at vi nok skal komme tilbage en anden gang, for vi har slet ikke set alt det der er at se. 😀
   Du ønskes også en god weekend Karin 🙂

   Reply
 • Maria - livsnyderhaven
  7. maj 2016 at 08:24

  Åhh det ligner sommer! Dejligt vejret er skønt for det er livsgivende.

  Reply
  • Catarina
   7. maj 2016 at 12:18

   Det er nemlig lige præcis det det er Marina 😀
   Ha’ en rigtig dejlig weekend 😀

   Reply

Skriv en kommentar