Menu
2016 Kristi Himmelfarts camping i Skagen / Camping i Danmark

Fiskergangen 12 C

Kristi Himmelfartsferie i Skagen_20160506_000 copy

Fiskergangen 12 C er en adresse i Skagen som virkelig gemmer på smukt håndværk. Nemlig et glaspusteri. Glaspusteriet er indrettet i et lokale, hvor der tidligere har været maskinværksted og den rustikke atmosfære er bibeholdt. Glaspuster Jonas Brus Stæhr husere på adressen og laver noget virkelig smukt glaskunst. Jeg må indrømme, at jeg sagtens kunne købe mig fattig hos Jonas, som også kan fortælle om glasset og hvorfor noget af han ting, havde en lidt mere silkeblød overflade end andre, der lignede til forveksling. Enormt spændende at besøge hans værksted.

Kristi Himmelfartsferie i Skagen_20160506_003 copy

I første omgang købte jeg kun en enkelt høj vase, men da jeg ikke havde plads på cyklen og ikke havde min rygsæk med, betalte jeg og de opbevarede den, så jeg senere kunne komme tilbage og hente den. Nu er den hentet og ikke nok med det, ja så røg der også lige en ekstra lille smuk vase med hjem, én vase jeg havde kikket- på og rørt ved, første gang jeg var derinde. Den lille vase er inspireret stenen ved havet og den er så lækker og silkeblød at holde i hånden, at man næste ikke har lyst til at slippe den igen.

Kristi Himmelfartsferie i Skagen_20160507_000 copy

Jeg tror vist det er meget godt, at vi ikke skal besøger Jonas og hans værksted mere, for jeg kan altså ikke styrer mig, når der er håndlavet glaskunst inden for rækkeviede.

8 kommentar

 • Karin
  7. maj 2016 at 22:45

  Wauw – hvor er de lækre, dine vaser, det er farligt at slippe lig løs hos Jonas – Fiskergangen 12 C, men med så lækre ting, så……. Håber ikke cyklen selv triller omkring 😉
  Vidunderlig aften, kan ikke finde i seng, men kan mærke øjnene har brug for hvile zzzzz.

  Reply
  • Catarina
   8. maj 2016 at 07:23

   Hi hi, nej cyklen kan heldigvis klare en del, så den kunne lige præcis klare dette 😆
   Det er svært at finde sengen, når vejret viser sig fra sådan en smuk side. Ha’ en vidunderlig søndag Karin 😀

   Reply
 • Celena
  9. maj 2016 at 00:28

  Beautiful! That will be such a nice memory of your trip 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. maj 2016 at 11:43

   It sure was Celena and we are already looking forward to our next trip to Skagen 😀

   Reply
 • Pernille
  9. maj 2016 at 09:51

  Der er noget med glas. Jeg kan stå i timevis og kigge på glaspustere. Det er vildt hvad de kan med et rør, en tang og flydende glas 🙂
  Jeg ville også have svært ved at styre mig ud i indkøb.

  Reply
  • Catarina
   9. maj 2016 at 11:43

   Jeg ahr det præcis som du Pernille og derfor ville jeg ønske at jeg kunne få lov til selv at prøve 😀

   Reply
   • Pernille
    10. maj 2016 at 08:22

    Åh, ja det ville jeg også gerne prøve 🙂

    Reply
    • Catarina
     10. maj 2016 at 17:55

     Vi må se om vi endag kan komme til det. Jeg vil i hvertfald prøve inden jeg engang skal til de evige jegtmarker 😀

     Reply

Skriv en kommentar