Fra nord til sydøst

9. maj 2016

Turen hjem fra Skagen forløb uden de store problemre. Og selvom der var en del trafik fra Aalborg og ned, så var det ikke noget der generede os. Da vi var 15-20 km fra den afkørsel som vi skulle af ved, så vi dog at dem lidt længere foran os, havde sat katastrofeblinket i gang. ØV

Men efter et par kilometer hvor vi trillede med 40 km/t, løsnede det hele op og vi kunne fortsætte hjem uden andre “forstyrrelser”.

Vi fik tømt vognen og vaskemaskinen blev sat i sving, inden vi lænede os tilbage og bare nød den sidste rest af søndagen.

Vi har haft en fantastisk ferie i Skagen og vi fik slet ikke set alt det som vi egentlig havde regnet med. Men vi har så snakket om at tage afsted igen og måske allerede næste år når Kristi Himmelfarts ferien rammer.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Celena 9. maj 2016 at 12:20

  Glad that you had a good holiday! I think that your camper is awesome… Now, I just need to convince my husband 😉

  • Reply Catarina 9. maj 2016 at 17:46

   We simply loves that camper – it has all of what we love on a camper 😀

 • Reply Mette 9. maj 2016 at 15:41

  Ih, I har boet på Poul Eegs Camping :-). Der har jeg tilbragt stort set alle mine sommerferier, da jeg var barn. Det er jo ren nostalgi :-). Senere på året skal jeg til Skagen for at fejre 30 års jubilæum med min veninde, som jeg fandt på denne campingplads :-). Dejligt at I har haft en skøn tur og at hjemturen gik fint. Mange hilsner Mette

  • Reply Catarina 9. maj 2016 at 17:47

   Den campingplads er virkelig skøn og vi har stornydt at være deroppe. Hvor er det sjovt at du har tilbragt så mange somre deroppe, det bliver skønt at komme derop igen og så ligefrem have 30 års jubilæum 😀
   Ha’ en dejlig dag Mette 🙂

 • Reply Karin 10. maj 2016 at 05:49

  Dejligt turen hjemover gik rimelig gnidningsfrit. Søndagen var jo en konfirmationsdag, en hjemrejsedag, og en dejlig dag med fantastisk vejr, så alle odds var der, for tempoet kunne have været de 40 km/t.
  Der er brug for god tid, når et område skal nærstuderes. Så miniferier er oplagte til at få lært Danmark at kende.
  Tak for en dejlig tur i billeder og tekst.

  • Reply Catarina 10. maj 2016 at 17:54

   Det var dejligt at komme hjem efter en dejlig ferie og nu er vognen tømt, ryddet, rengjort og klar til næste tur, som så først bliver i sommerferien, men så har vi noget t glæde os til. 😀
   Du har helt ret, sådanne små ferier er virkelig oplagte at at se mere af Danmark. :-d

  Skriv gerne en kommentar