Grønt på grillen

10. maj 2016

I dag er det tirsdag og det er også det smukkeste sommerlige vejr og derfor skulle vi selvfølgelig også grille, sikker som tusindevis af andre dansker sikkert har gang i grillen. Vi har godt nok “fastedag” i dag, men det betyder jo ikke at vi ikke kan hygge os og få grilmad.

Vi har grillet en stor portion grøntsager. Nogle af grøntsagerne er selvfølgelig blevet spist i dag, sammen med en lille bøf – vi må jo kun få ialt 500 kcal i dag, så det er jo lidt begrænset hvor meget vi kan tillade os at spise.

DSCF7720 copy

DSCF7721 copy

DSCF7722 copy

Alle de grøntsager som så er blevet til overs, er skåret ud i mundrette stykker, ligesom mejsene er blevet afkolbet og alle grønsagerne er blandet sammen i et fad. De skal udgøre det for morgendagens kolde grillede salat tilsat lidt god olie, og alt det grønne skal ledsages af lidt grillet kylling samt et madbrød, som jeg selvfølgelig også laver på grillen.

Umm, det er lige før jeg allerede nu glæder mig til aftensmaden i morgen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin 11. maj 2016 at 09:46

  Mums så lækkert.
  En grill kommer til at stå blandt de øverste ting når jeg engang kommer ud i mit lille rækkehus, altså det jeg står på venteliste til. (bare jeg kunne skubbe nogle ud, så jeg kunne komme ind 🙂 )
  Jeg nyder min dejlige fridag – og med så skønt vejr.

  • Reply Catarina 11. maj 2016 at 10:18

   Det kan jeg godt forstå Karin – at grille er nu noget helt specielt og jeg elsker at sæsonen er skudt igang. Jeg ved godt at man kan grille året rundt på den grill vi har, men det gør vi ikke, for så nyder vi det ikke helt på samme måde som nu 😀
   Ha’ en vidunderlig solskinsfridag 🙂

 • Reply Celena 12. maj 2016 at 12:07

  Perfect grill food! Looks delicious 🙂

  • Reply Catarina 16. maj 2016 at 07:51

   It was rely delisius Celena 😀

  Skriv en kommentar