Aftensmaden var ikke noget der tog lang tid og med med store Kenwoodmaskine til at ælte dejen for mig, gik det som en leg. Grøntsagerne fra i går, fik en skvat olie og lidt salt og så var der en lækker salat klar. Brødet hævede 1 time i maskinen, en halv time på bagestenen og 30 minutter i grillen.
Ældre indlæg
Grønt på grillen
Nyere indlæg
4 kommentar
Celena
12. maj 2016 at 12:11Did you just get a new bread machine? We had one a while back but it was old and not so reliable. Maybe we should try it again with a new one? 😉
Catarina
16. maj 2016 at 07:52No, its not a bread machine, I just uset a machine to make the dow and the the bred got baked on the grill/BBQ 😀
Karin
13. maj 2016 at 05:18Mums – lækkert med rester, og så med det vidunderlige madbrød. Der er det kun fantasien der sætter grænser for fyldes 🙂
Catarina
16. maj 2016 at 07:52Jeg elsker restemad, det er som om det næsten smager bedre dagen efter. Og ja, brødet er så lækkert og i dag kommer der et mere på grillen 😀