Menu
Livet

Ikke længere helt på toppen

Igennem de sidste år, har Søren og jeg og ikke mindst jeg og veninderne, ofte været på Bar Snik Snak, som er en tapas bar i Odense, for det voksne publikum og alle gangene, har vi været rigtig godt tilfreds med maden, servicen og stemningen.

IMG_0139 copy

I går var Lille A, Sølvreven og jeg igen at finde på Bar Snik Snak og betjeneingen var der ikke noget galt med, men maden var slet ikke den samme standart som vi tidligere har oplevet og det var ikke kun en enkelt ret der var på det jævne, det var faktisk dem alle. Selv fritterne var noget slatne i det og bruschetta, som var en kæmpe skive groft brød, men lidt ost, lidt tomatsalas og noget pesto (ikke hvad jeg forstår ved en bruschetta), sejlede i olie og slet ikke til at spise. Og det er jo ikke fordi priserne er i den billige ende.

IMG_0141 copy

Vi er alle tre enige om, at der gider vi ikke længer komme, for det var i den grad en skuffelse.

2 kommentar

 • Karin
  26. maj 2016 at 07:32

  Øv – det har ellers været en favorit, både tidligt og sent.
  Var der en Ris/Ros kasse hos dem? Eller fik i sagt det til tjenerne, så de kunne bringe det videre til køkkenet.
  Godt i fandt et andet sted i sidste uge, hvor lækkerierne stod i kø 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. maj 2016 at 17:53

   Det var nemlig øv og ja, vi nævnte det også for tjeneren, men om de tager det til sig, er lidt svært at sige, for de var også yngre end sidst vi var der. Men vi kommer der i hvertfald ikke sådan lige med det første. 😕

   Reply

Skriv en kommentar