Menu
Familieliv

Jeg elsker dem

…syrenerne i min have og alle dem jeg har hentet ind og som nu står i vaser rundt omkring i huset og udsender den mest fantastiske duft.

IMG_0131 copy

6 kommentar

 • Pernille
  24. maj 2016 at 22:15

  Syrener er så smukke, men jeg får hovedpine af duften, så jeg synes de skal blive på træerne 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. maj 2016 at 20:31

   Ja, de dufter kraftigt og heldigvis gør det ikke mig eller manden noget 😀

   Reply
 • Karin
  26. maj 2016 at 07:28

  Jeg følger dit fodspor. Elsker både duften og synet.
  Mon jeg må tage et par grene med hjem fra det offentlige rum, hm, må lige hører yngste om der er nogle de må tage af i deres kolonihave. Det er så dejligt at have indendørs, de dage det er gråt koldt og trist udenfor 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. maj 2016 at 17:52

   Jeg er sikker på du godt må klippe lidt af de syrener du finder op offentlig vej, når bare ikke du “flår” grenen af 😀 Desuden kan du også skære en lille gren af og plante i noget jord, på den måde får du selv en lille fin syren. De er så nemme at få til at gro. her tager vi også bare en gren og sætter den i jorden. 😀

   Reply
 • Celena
  26. maj 2016 at 12:29

  My favourites are lilacs and peonies… the smell is so fantastic! Lovely to have around your house xox

  Reply
  • Catarina
   26. maj 2016 at 17:55

   They are so beautiful and I rely love to look at them and the sent og them 😀

   Reply

Skriv en kommentar