Menu
2016 Rømø med AOC / Camping i Danmark

En invitation vi ikke kunne sige nej til

Rømø_20160526_000 copy

I morgen drager vi afsted med campingvogn og hele molevitten. Kursen er vest-sydvest. Vi agter at fortsætte i sådan ca. i 145 km, indtil vi næsten ikke kan komme længere mød vest og lander på Rømø.

Det var faktisk ikke planen, at vi skulle lufte campingvognen mere før end til sommerferien. Men så var det, at der her for 1½ uge siden, dumpede en invitation til en campingweekend i fremmed-, men helt sikker, dejligt selskab, ind i min indbakke og sådan en invitation kan vi altså ikke afslå.

Vi skal møde nye mennesker, mennesker som også elsker at campere og jeg er både spændt og lidt nervøs. For godt nok er jeg god til, at møde nye mennesker, ved at drage nytte af det gen jeg trænede til perfektionisme, da jeg for mange år siden, valgte tjenerfaget som levebrød for en tid, men jeg er altså også et meget privat menneske og det er sjældent, at jeg får nye venner/veninder, da jeg er mere introvert end de fleste lige ligger mærke til ved det første møde med mig.

Vi har jo været på Rømø før, men det var jo kun en kort udflugt, så vi glæder os til et gensyn og til at tilbringe lidt mere tid på øen, nyde naturen og det forhåbentlige dejlige vejr. Løbetøjet kommer med, for så kan jeg snuppe en ensom tur i Rømøs natur lørdag morgen, inden det fællesarrangementet, som strækker sig over hele dagen og aftenen.

Vognen bliver pakket med det sidste småting, så snart vi lander herhjemme i morgen eftermiddag og vi kører afsted lige så snart hussitterne er blevet installeret. Umm, endnu en weekend i vores dejlige campingvogn. Dejligt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

11 kommentar

 • Jytte Due
  26. maj 2016 at 18:44

  Selv om jeg naturligvis under dig den bedste oplevelse på Rømø, må jeg indrømme, at jeg er en lille bitte smule misundelig. Min familie stammer fra Amrum (vadehavsø umiddelbart syd for Sild), og jeg har i de sidste mange år ønsket at besøge øen og fjerne slægtninge dernede. Men nu har jeg taget en beslutning: Min datter og børnebørn kommer på ferie fra USA til september, og så skal vi en tur derned. På det tidspunkt vil de fleste tyske turister være taget hjem, og så er det lidt mindre hundedyrt. Jeg er begyndt at spare op til en tre-fire dages B &B i min tip-tip-tip-tip-tip-oldeforældres hus.
  Rigtig god tur
  Jytte
  http://www.danishknitdesign.com

  Reply
  • Catarina
   27. maj 2016 at 11:53

   Aii hvor bliver det dejligt for at at din familie kommer hjem fra USA. jeg kan godt forstå at så gerne vil vise dem hvor du stammer fra og også selv besøge øen igen. Jeg er næsten sikker på at der ikke er så mange turister på det tidspunkt hvor de kommer, men nogle delstater i Tyskland har senere ferie end andre, så helet sikker er jeg ikke :.-D

   Reply
 • Pernille
  26. maj 2016 at 19:45

  Jeg håber I får nogle dejlige dage, og kan finde tid til at trække jer lidt tilbage hvis det bliver alt for tiltrængt 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. maj 2016 at 11:53

   Mange tak Pernille – jeg er også sikker på det bliver dejligt 😀

   Reply
 • Karin
  26. maj 2016 at 21:11

  Det bliver dejligt for jer begge, at komme hjemmefra med eget hus på “ryggen”. Rømø er det fantastisk sted, kom der flere gange som barn og ung, er jo opvokset ved Vestkysten 🙂
  Din beskrivelse af måden du er introvert på, kan jeg genkende, for vælge et erhverv som tjener, betyder du er serviceminded, og kan tale med folk du ikke “kender”, derfor vil mange tro det er en ekstrovert person bag, men kun en introvert der ved, hvad det koster på energi niveauet, og hvad der skal til for at lade op 🙂
  Godt du har løbetøjet med, så kan du lige samle energi.
  God tur og god weekend.

  Reply
  • Catarina
   27. maj 2016 at 12:28

   Vi elsker jo at komme afsted go nyder virkelig den frihed vi har når vi køre afsted ved vores eget hotelværelse bagefter os. 😀
   Ja, de rolige stunder og alenetid er et must, ellers bliver jeg fræværende og en smule snærrende.
   Du ønskes også en dejlig weekend og den bliver jo med masser af sol. Dejligt 😀

   Reply
 • Karin
  27. maj 2016 at 08:27

  Kan som sådan godt forstå din nervøsitet med nye mennesker, men vi er alle helt nede på jorden, og vi glæder os så meget til at møde dig og din mand. Vi har aldrig været på den plads før, så det bliver spændende, og er sikker på det bliver en skøn weekend. Vi ses snart. 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. maj 2016 at 12:30

   Jeg er sikekr på I aller er helt almindelige mennesker, søde og rare, men du kender det sikkert selv, det der med at møde en flok som allerede kender hinanden og du er ny – sådan har jeg det lige nu. 😉
   Ja vi ses inden så længe. 😀

   Reply
 • Ren nydelse – Catarina
  27. maj 2016 at 11:28

  […] Jeg har valgt at kører hjem lidt før end normalt, for der er faktisk lidt stille her i dag. Og på den måde får jeg lige lidt tid derhjemme inden vis skal kører til Rømø. […]

  Reply
 • Celena
  28. maj 2016 at 01:26

  I would LOVE to go camping with you!! I could be a nice companion 😉

  Reply
  • Catarina
   28. maj 2016 at 08:27

   And I would love to have you and your family with me 😀

   Reply

Skriv en kommentar