Menu
2016 Rømø med AOC / Camping i Danmark

Åbne vider mod vest

Jeg havde taget en smule før fri fra kontoret, sådan at jeg lige kunne få pakket de sidste småting som jeg ville have med her til Rømø. Efter en kop kaffe og pakkeriet, var jeg – og for den skyld også Søren – klar til at spænde campingvognen på bilen og kører afsted. Vi vidste, at vil ville ramme lige ind i alt fredags-eftermiddagstrafikken og dermed var vores tålmodighedsbarometer også sat på højt humør og masser af sol.

Og ja, der var rigtig meget trafik og specielt hen over Fyn.Et par kilometer fra Lillebæltsbroen startede der en kø. Heldigvis bevægede vi os langsomt, og da vi kom tættere på, kunne vi se at grunden til køen, var at det ene spor var lukket af grundet vedligeholdelse. Efter broen, løsnede det hele op og vi kørte i normalt tempo og fortsatte i roligt tempo med Rømø.

Da vi ankom til pladsen, tjekkede vi ind og fik vist på kort hvor vi (og de andre invitereede) skulle være. Lige der var jeg begyndt at få ret så store sommerfugle i maven og jeg var lidt spændt på hvor mange der var kommet. Vi ankom som det 3. sidste par ud af 7, så der var lige en del at sige goddag til. Men jeg overlevede.

Vi fandt en ledig parcel og fik sat vognen op med alt havd det nu indebæger. Hold nu op nogle søde mennesker vi var kommet i selskab med og snakken gik lystigt rundtomkring. Da aftenen faldt på, stod den på pizza og underholdning af vores værter fra AltOmCamoing.dk.

Da både Søren og jeg begge havde været oppe siden kvart over 5, var vi ved at være klar til at se dyner lidt over 23. Vi takkede af og gik den korte vej op til campingvognen og væltede omkuld.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  29. maj 2016 at 07:31

  Dejligt turen ikke var så dræbende som den ofte kan være en fredag eftermiddag. Ved jo selv hvordan trafikken kan være især mod Herning og Viborg. Mod Herning er jo storslem pt. hvor motorvejsprojektet er i gang.
  Pyha, godt i ikke var de sidste, det er ikke sjovt at skulle rundt og hilse, det er noget lettere med at blive hilst på 🙂
  Holde ud helt til kl. 23 respekt, tror jeg selv var faldet omkuld før (hihi).

  Reply
  • Catarina
   30. maj 2016 at 10:14

   Jeg havde faktisk “frygtet” den tur lidt, specielt Vestfyn og trekantsområdet. 😊 Ja nogle gange kan jeg godt holde ud til sent også i et par dage, men så vælter jeg altså også om 😀

   Reply

Skriv en kommentar