Menuopdeling på siden her

29. maj 2016

Jeg har igennem lidt tid tænkt, at der skulle ske noget med mine top-menuer på min side. Her til morgen, hvor jeg sidder og hygger i campingvognen på Rømø, faldt 10 øren til hvordan jeg ville have det.

Nu er Rejser & weekendture, er blevet opdelt i to kategorier, så alt om vores campingliv nu har fået sin helt egen kategori, som med tiden nok bliver udvidet med, en eller flere kategorier, som kommer til at indeholde noget om vores campingudstyr, så som telte, grill, møbler osv.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin 29. maj 2016 at 08:43

  Nørderi på en søndag morgen i campingvognen, vidunderligt der er netløsninger langt de fleste steder i dag 🙂

  Minderne der fløj tilbage til barndommen og campinglivet var meget anderledes end i dag. Far der var formand for handelsstandsforeningen i mange år, der sad i byrådet 2 perioder, havde en Tricotage forretning i en lille provinsby, havde behov for at koble fra, og derfor var de fastlægger, de havde jo først fri lørdag kl. 13.00. Men når han var derude, eller mor og jeg tog en uge derud i skoleferierne, så var vi væk, ingen telefon, ingen tv. I dag er vi online 24/7, så er det dejligt at vælge hvad der har interesse og hvornår, det skal vi huske.

  God tur hjem over når i kommer dertil.

  • Reply Catarina 30. maj 2016 at 10:15

   Ja, tiden er bestemt en anden i dag og det er lidt fantastisk hvad man kan og gerne vil i dag. Jeg tog den så over telefone, da de på pladsen kun havde WiFi som kostede kassen for 30 minutter. Så er det altså billigere at bruge telefonen som modem 😀

  Skriv gerne en kommentar