Hvor ville jeg dog ønske..

30. maj 2016

Sådan en mandag efter en dejligt weekend i det skønneste selskab med mennesker der har samme passion som én selv, der ville jeg ønsk at jeg havde masser af tid til at campere i de fjerneste afkroge af skønne Danmark og resten af Europa, og ikke kun de få gange år året som vi gør nu. Men tiden er ikke til det, da der også er noget der hedder hus og have, familie og venner og ikke mindst arbejde.

Lige nu glæder jeg mig næsten til jeg engang skal gå på pension, men også kun næsten, for med sådan en afgang fra arbejdsmarkedet, kommer også en alder som ikke svarer til den jeg har nu og sikkert også så mange andre familiemæssige ting, så tiden til at campere, alligevel ikke bliver helt så meget som man kunne ønske sig.

Hvor er det godt, at det snart er sommerferietid og drømmen om mere tid med campingvognen på Europas veje, går i opfyldelse. Jeg tror vist jeg trænger. Det er jo også mandag og græsset skal vist slås. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Susanne 30. maj 2016 at 18:45

  Ja du kan vel desværre først gå på efterløn som 65-årig?
  Men bare man er rask og rørig betyder det ikke så meget.

  Fremtiden kender man heldigvis ikke.

  • Reply Catarina 30. maj 2016 at 19:00

   Det ved man aldrig og ja, når bare jeg beholder mit gode helbred og ikke mindst humør, så er det det vigtigste 😀

 • Reply Karin 30. maj 2016 at 20:06

  Dejligt at have drømme, samt længsel efter sommerferien, samt udlængsel efter campinglivet.
  Det med pension er for mig ca 9 år ud i fremtriden. Da de ændrede pensionsalderen sidst, blev jeg 1 af dem der får en skæv pensionsalder 66½ år. Har jeg det som jeg har nu, så vil godt kunne vente, nyder arbejdslivet.

  • Reply Catarina 31. maj 2016 at 06:55

   Drømme skal man have ellers bliver det hele lidt kedeligt 😉 Ja, pensionen er vist rykket for mange, men vi er jo også mere “friske” end den tidligere generation 😀 Man skal nyde det liv man lever lige nu, det er det vigtigste 😀

  Skriv en kommentar