Menu
Skallebølle 2004-2021

Sommermorgen

Haven_20160605_000 copy

Jeg kan altså slet ikke få nok af det her sommer. Lige nu står alt bent ud til modsatte side af solen og den kølige sommerluft trænger ind i alle afkroge af huset. Når solen flytter sig, så åbner vi op modsat. Lige nu sidder jeg på denne af huset og nyder en lille kop kaffe mens jeg lytter til fuglenes morgensang og den ellers stille verden.

Lige om lidt kommer mellemste og kæresten forbi med den lille Cleo. Cleo skal tilbringe dagen her, mens de selv er til barnedåb i det midtjyske. Det er endnu en dejlig sommerdag i vente og kom endelig med flere.

6 kommentar

 • Liselotte
  5. juni 2016 at 08:37

  Ja, send flere dage som disse, for jeg kan heller ikke få nok af dem og jeg elsker, at weekenden levner plads til at nyde dem fra den tidlige morgen. I dag er ingen undtagelse 🙂

  God søndag til jer 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2016 at 10:11

   I dag bliver en helt og aldeles afslappende der er intet vi skal, andet end hvad vi lige synes og indtil nu, er det kun hygge med cleo, lidt skriverri og lidt strik 😀 Også en god dag til jer i det Nordjyske 😀

   Reply
 • Karin
  6. juni 2016 at 06:09

  Jeg tilslutter mig koret – Kom fluks med mange flere af disse skønne sommerdage – Jeg knuselsker dem.
  Det bliver så hyggeligt med besøg ♥ ♥ ♥

  Reply
  • Catarina
   6. juni 2016 at 16:54

   Allerede i dag er der en mærkbar ændring i vejret. Solen skinner og det er også skønt vejr, men jeg kan godt mærke at temperaturen er kravlet en del ned af skalaen. 😉

   Reply
 • Pernille
  6. juni 2016 at 18:13

  Ja det er dejlige dage. Jeg nyder også alt hvad jeg kan, og selvom jeg helst sidder i skyggen skal solen være velkommen 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. juni 2016 at 18:55

   Vi flyter os efter skyggen og nyder bare det at livet kan nydes i det fri, 😀

   Reply

Skriv en kommentar