Artikelskrivning

Det er ikke fordi der er sket noget opsigtsvækkende som jeg bare ikke har kunne dele med jer der læser med her, at jeg ikke har givet lyd fra mig den seneste ugestid. Men jeg er bare optaget af, at skrive en lille bitte artikel til AltOmCamping.dk. Den har så grebet og er derfor ikke længer bare en lille bitte artikel. Derfor har der ikke været tid til så meget bloggeri, hvilket ikke er så godt, men jeg skal nok vende tilbage, når jeg igen har ord en masse ord tilovers.

Men indtil jeg igen er tilbage på fuld tid, vil jeg lige ønske alle en god weekend.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Artikelskrivning”

 • Tusind tak.
  Jeg havde også en uge hvor tiden er blevet brugt til lidt andre to do ting. Pludselig er tiden væk, af andre ting.
  Jeg kommer forbi når der igen kommer et indlæg, glæder mig, også til artiklen til Alt om Camping 🙂

  • Sådan er det vist bare nogle gange. Intentionen om at blogge flere gange om ugen ryger sig en tur, men som regel vender vi jo stærkt tilbage. 😀
   Den artikel greb så meget om sig, at den endte på 6 side A4, så jeg er spændt på hvordan de vil udgive den 😀

  • Is a long one, and I am also curious about how and wen its commning 😉 I ‘m already a regular, and can sendt sa many article as I want. And I love it. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.