Menu
Teknologi

FujiFilm update

IMG_2865 copy

Det jeg virkelig godt kan lidt ved mit “nye” kamera, er at der FujiFilm vedligeholder alle deres kamerahuse og objektiver. Det vil sige at der med jævne mellemrum, sådan ca. hver halve år, er opdateringer til huset og diverse objektiver.

IMG_9324 copy

Her den anden dag, var det igen tid til opdateringer. Denne gang var det huset og det ene af mine objektiver. Det er en smal sag at opdatere og derfor klarede jeg det ret hurtigt. Nu er de to igen ‘up to date’.

2 kommentar

 • Karin
  11. juni 2016 at 10:51

  Skønt med advarslen, og en fantastisk service. Det gør produktet langtidsholdbar.

  Reply
  • Catarina
   12. juni 2016 at 11:58

   Det er dejligt at et firma sådan går op i vedligeholdelsen af deres kamera og det ælder og gamle modeller. 🙂 Det gør dem nemlig langtidsholdbare. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar