FujiFilm update

10. juni 2016

IMG_2865 copy

Det jeg virkelig godt kan lidt ved mit “nye” kamera, er at der FujiFilm vedligeholder alle deres kamerahuse og objektiver. Det vil sige at der med jævne mellemrum, sådan ca. hver halve år, er opdateringer til huset og diverse objektiver.

IMG_9324 copy

Her den anden dag, var det igen tid til opdateringer. Denne gang var det huset og det ene af mine objektiver. Det er en smal sag at opdatere og derfor klarede jeg det ret hurtigt. Nu er de to igen ‘up to date’.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Karin 11. juni 2016 at 10:51

    Skønt med advarslen, og en fantastisk service. Det gør produktet langtidsholdbar.

    • Reply Catarina 12. juni 2016 at 11:58

      Det er dejligt at et firma sådan går op i vedligeholdelsen af deres kamera og det ælder og gamle modeller. 🙂 Det gør dem nemlig langtidsholdbare. 🙂

    Skriv gerne en kommentar