Menu
2016 Weekendtur til Flyvesandet / Camping i Danmark

Cleos camping debut

I dag har vi en ret træt hund. En hund som ikke har haft ret meget energi. Det trætter nemlig at ære på camping og være meget ude i det fri, specielt når man skal holde øje med alle der går rundt derude på pladsen og alle de andre hunde, som indimellem fik et rivaf fordi de efter Cleos målestok, kom lidt for tæt på os. Hun prøvede også om det kunne lade sig gøre at kravle under teltet, og det var lykkedes for den lille fis, hvis vi ikke havde anet uråd over stilheden, i teltet, mens vi sad i vognen. Vi fangede hende halvvejs inde og ude.

~Klik på billederne for at se dem lidt større.

Her for lidt siden fik hun et tiltrængt bad og er igen fin og hvid. Det bevirkede så også at energien vendt en smule tilbage, og hun igen “er blevet sig selv”.

5 kommentar

 • Celena
  28. juni 2016 at 02:02

  How cosy to bring Cleo camping with you! Hope you are having a good time xox

  Reply
  • Catarina
   29. juni 2016 at 15:46

   She rely loved it Celena – so much so se and smell 😀

   Reply
 • Karin
  28. juni 2016 at 06:47

  Jeg kunne se det for mig, Cleo på vej væk under teltdugen 🙂
  Det at være ude mere eller mindre 24/7, påvirker selvfølgelig også Cleo, vi bliver også mærket, selvfølgelig i positiv retning, og med en sundere træthed.

  Reply
  • Catarina
   29. juni 2016 at 15:48

   Hun så SÅ sjov ud Karin 🙂 Ja, der kunne vi virkelig mærke at hun tilbringer hverdagen inde, da de unge mennesker jo er på job og har travlt det nye hus i weekenderne 🙂

   Reply
 • […] til Italien. Med sig havde de den lille Cleo-fis som vi har fornøjelsen af de næste par uger. Som tidligere nævnt, så var Cleo jo med på camping til Flyvesandet. Hun er nu igen oppe på dupperne og den massive […]

  Reply

Skriv en kommentar