Cleos camping debut

I dag har vi en ret træt hund. En hund som ikke har haft ret meget energi. Det trætter nemlig at ære på camping og være meget ude i det fri, specielt når man skal holde øje med alle der går rundt derude på pladsen og alle de andre hunde, som indimellem fik et rivaf fordi de efter Cleos målestok, kom lidt for tæt på os. Hun prøvede også om det kunne lade sig gøre at kravle under teltet, og det var lykkedes for den lille fis, hvis vi ikke havde anet uråd over stilheden, i teltet, mens vi sad i vognen. Vi fangede hende halvvejs inde og ude.

~Klik på billederne for at se dem lidt større.

Her for lidt siden fik hun et tiltrængt bad og er igen fin og hvid. Det bevirkede så også at energien vendt en smule tilbage, og hun igen “er blevet sig selv”.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
5 thoughts on “Cleos camping debut”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.