Menu
Familieliv

Ugerevyen

Eller om hvordan hverdagen bare flyder afsted uden ord

De er ikke meget jeg får skrevet lige for tiden, men det er nu ikke fordi her ikke sker noget. Ordene er der ikke så mange af og når dagene går med raske skridt, bliver de bestemt ikke lettere at få fældet ned. Jeg hygge mig med at vi passer den lille Cleo-fis. Hun og jeg får travet nogle dejlige ture, både i nærområdet og i skoven her ved siden af.

IMG_0826 copy
~Onsdag havde, indtil middag, jeg den lille fis med på kontoret, hvor un hyggede sig med at spille bold med mine kollegaer og kikke ud af de store vinduer.

IMG_1656 copy
~Da jeg kørte Cleo hjem ved middagstid, tog jeg samtidig lige 5 hjemmelavet ferieis med til kollegaerne. Ikke at jeg har ferie lige nu, men vi er mange der går på ferie samme dag, så det er med at fordele gotterne.

Køge_07012016_016 copy
~Fredag havde jeg en fotoopgave i på en byggeplads i Køge, nærmere betegnet en parkeringskælder under opførsel.

Køge_07012016_002 copy
~Lidt mere fra opgaven i Køge.

Det var også fredag at Christian kom et smut hjem fra Aalborg, for at tilbringe weekenden hjemme og blive forkælet med mors mad. Og denne gang uden kæresten, som er ved at træne op til det forestående WM.

I dag står den på hygge med et par veninder inde i Odense og mens jeg er der, smutter Christian forbi mormor og morfar. En ualmindelig dejlig weekend er skudt i gang på aller bedste vis.

8 kommentar

 • Karin
  2. juli 2016 at 08:39

  Du er ikke den eneste der holder gang i hjulene, med hverdags gøremål, såsom job, hund, familie og venner.
  Super ide at fordele feriegodterne sådan lidt spredt, så er det muligt at alle kan være med, og smage 🙂

  Skøn weekend du har taget hul på.

  Reply
  • Catarina
   6. juli 2016 at 17:10

   Det er egentlig helt ok at have ferien til gode og dermedstadig have noget til gode. Og nedtællingen er så småt begyndt og vejrudsigterene bliver nær-studeret. 🙂

   Reply
 • Celena
  3. juli 2016 at 00:27

  Wow! I was just thinking how diligent you are at writing…. and how bad I am 😉

  Your pictures have me craving ice cream 🙂 xox

  Reply
  • Catarina
   6. juli 2016 at 17:11

   Ha ha, now you can rethink Celena – but I will be back in “normal” shape 🙂 One of the next days I will share the easist recipe 😀

   Reply
 • Layoni
  3. juli 2016 at 19:29

  Må give Celena ret 😉 jeg sad også og savlede ved synet af al den hjemmelavede is 🙂 jeg må da lige have tjekket dine opskrifter igennem på is, for du har da forhåbentlig givet disse opskrifter videre 😉 og dog blev jeg mere glad for billedet af Cleo, hvor hun bare hygger og slapper af med at kigge ud af vinduet. Hvor er det bare dejligt du kan tage hende med på arbejde 🙂 🙂 når jeg ( forhåbentlig) går på efterløn om 3 år og 4 måneder, så vil jeg meget gerne have en Golden Retrivier , og tanken om, at jeg så har tid til en hund, gør mig allerede lykkelig og afslappet 🙂 jeg glæder mig og er på nedtælling 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. juli 2016 at 17:14

   De er virkelig lækre men du skal ikke kikke bloggen igennem endnu Layoni, for opskriften ligger der ikke. Men inden længe skal jeg nok smide den op, for det er den letteste opskrift jeg nogensinde har lavet is efter, og det uden brug af æg, ismaskine og omrørring, Og den krystallisere ikke. 🙂
   Cleo har virkelig hygget sig, både herhjemme og også på kontoret. Hun er så nem at have og da jeg ikke har fuld tid og kun et par km til arbejde, så er hun heller ikke alene ret længe. En Golden Retriver, er sådan en dejlig og hengiven hund. Skønt du har noget at se frem til 😀

   Reply
 • Layoni
  7. juli 2016 at 09:28

  Det vil jeg glæde mig til 🙂 elsker bare is 🙂
  God dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. juli 2016 at 18:40

   Det kan du også roligt gøre Layoni og sig det ikke til nogen, men den kommer i morgen. 😉

   Reply

Skriv en kommentar