Menu
Familieliv / Livet

Dovenskaben længe leve

Eller hvordan hverdagen kan indhenter én så bloggen lider under det.

Det er ikke så ofte det sker, men nogle uger, et par gange om året, levner tiden bare ikke mange ord til deling af hverdagens små og store begivenheder.

Vi passer selvfølgelig stadig den lille Cleo-fis og nyder hendes selskab. Jeg elsker at gå ture med hende, også selvom vejret ofte (lidt for ofte synes jeg) betyder, at jeg skal have røjsere og regnjakke på og Cleo ved hjemkomsten skal tørres med et håndklæde.

Christian meldte sin ankomst fredag og weekenden stod derfor i hyggens tegn med ham. Denne gang kom han alene. Jeg synes det var rigtig dejligt, at have ham for mig (os) selv, altså uden kæreste. Ikke at jeg ikke holder umådeligt meget af hans søde kæreste, men nogle gange, er det altså bare dejligt at, have han for sig (os) selv.

I lørdags var jeg inviteret til “Thailand” af den ene af fantasterne. Vi mødtes til en dejlig omgang thai-frokost på Odenses bedste thairestaurant, hvor vi fik dejlig stærk mad og maser af snak, inden vi igen skiltes. Mens jeg hyggede med fantasterne, smutte Christian ind og hilste på mormor og morfar – så også der blev han ekstra forkælet.

IMG_0314 copy

IMG_0315 copy

Det var også her i weekenden at jeg fik afsluttet det lille tæppeprojekt, jeg startede op forrige weekende. Tæppet er hæklet i Blackhill CottonWool fra Garnudsalg.dk og måler ikke mere mend 50 x 70 cm mønsteret hedder ‘Granny Stripes’ og det er rigtig let at lave, når først man kan lave stangmasker – og det kan jeg nu.

DSCF7976 copy

DSCF7979 copy

Da mandage aften ankom, blev jeg enig med mig selv om, at endnu et tæppe skulle produceres, men dennegang ikke i CottonWool, men med nogle af de mange rester Blackhill Højlandsuld som jeg ligger inde med. Mønsteret er bare noget efter mit eget hoved men også dennegang laves det i stangmasker.

DSCF7981 copy

Dette lille tæppe bliver det en smule bredere end det forrige, da der er flere masker i breden. Jeg kan forestille mig, at det bliver 70 x ca 150 cm, når det er færdigt. Men så er resterne sikkert også brugt op.

jeg er faktisk blevet rigtig glad for at hækle og skal helt sikkert lave mange flere projekter efter dette.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Celena
  8. juli 2016 at 03:54

  How cosy! Glad you enjoyed your few days “off” from blogging 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. juli 2016 at 18:41

   I sure dig Celena 😀

   Reply
 • Karin
  9. juli 2016 at 09:32

  Dejlige hyggestunder, både med besøg af din dejlige søn, hækling, sødeste Cleo og hygge med fantasterne.
  Tiden løber, ikke fordi den smutter forbi og er væk i bogstaveligt forstand, men passere med andre ting end ord på bloggen.
  God lørdag/weekend.

  Reply
  • Catarina
   10. juli 2016 at 18:42

   Det er hae har vært å dejligt at jeg bare har stor nydt det heel, eller det har vi begge. 😀 Ja tiden løbr og specielt om sommeren går det stærkt. 😀

   Reply
 • Pernille
  21. juli 2016 at 20:18

  Jeg kan godt forstå din glæde for hækling. Det er altså også hyggeligt.
  Og sikke skønne tæpper du får lavet.

  Reply
  • Catarina
   22. juli 2016 at 10:24

   Det er altså super hyggeligt og lige nu har jeg en lille top på programmet 😀

   Reply

Skriv en kommentar