Menu
Camping i Europa / Campingferie 2016

Regnvejr er ikke altid skidt

I går regnede det fra lidt i middag til omkring 17 tiden. Ikke vidt med regn, men sådan en stille sommerregn, som egentlig var lidt forfriskende, men også lidt for våd til, at vi gad lave andet, end at være i teltet og vognen.

Sommerferie_07222016_093 copy

Nu var det sådan, at vores vasketøjspose var ved at være fyldt, så vi besluttede os for, at vi lige så godt kunne bruge noget af dagen på, at få vasket tøjet oppe på pladsens vaskeri. 2 vaskemaskiner og én tørretumbler udgøre det lille vaskeri og det kostede 4€ for en omgang vask i maskine, og det var hvad vi havde tøj til, og 3€ for brug af tørretumbleren.

Jeg fik sat vasken over og da den var færdig, røg den i tørretumbleren, da det jo stadig regnede og dermed ikke kunne hænge ude i den friske luft. Desværre, var tøjet ikke tørt nok til at blive lagt sammen og på plads, da tørretumbleren var færdig og jeg synes ikke lige, at jeg ville smide endnu 3€ afsted efter de sidste 10-15 minutter tøjet manglede. Så det lettere fugtige tøj kom til at ligge til tørre inden på sengen- og rundtomkring i vognen, der hvor der lige var en ledig plads det kunne ligge- eller hænge på. Ikke den mest optimale løsning, mens vi satte lidt varmen på og dermed fyrede vi så at sige for fuglene, for loftlugen stod åben, for at få fugten fra tøjet ud.

Sommerferie_07222016_097 copy

Når det nu regnede og vi var “fanget” på egen parcel, så er det heldigt, at vi har vildt godt- og ikke mindst stabilt internet her på pladsen, for så kunne vi nemlig trække eurosport via computeren og dermed se den spændende etape af Touren.

Sommerferie_07222016_098 copy

Efter at have tilbragt det meste dagen mere eller mindre indenfor kom tørvejere. Vi fik grillet og gik derefter en lang tur i området og på pladsen, som bare ligger så smukt.

Sommerferie_07222016_100 copy

Sommerferie_07222016_119 copy

6 kommentar

 • Celena
  23. juli 2016 at 15:30

  I love your set up! Is your car engine powerful enough when the camper is attached? I am trying to convince my husband to get one 😉

  Reply
  • Catarina
   24. juli 2016 at 09:27

   Before you by a caravan you need to now how much your car is allowed to pull, that essential, and that you can se/reed in the cars papers. When you know what your car is allowed to pull, you find a caravan that have the right specifikations/weight.
   Our car is allowed to pull 2000 kg, but our caravan is only 1400 kg, thats because none of us has a drivers licence for more that 3500 kg in total (normal drivers licence) so we needed to be under that. 🙂
   Hope that makes sense 🙂

   Reply
 • Layoni
  23. juli 2016 at 18:30

  En ting er i hvert fald sikkert 🙂 I hygger uanset vejr og vind, og netop fordi det er friheden ved campinglivet, så er alt andet næsten ligegyldigt 🙂 bare køre derudaf, til man synes om næste stop, og så gøre lige hvad der passer en 🙂 mand, hvor er jeg misundelig 😉 men jeg har dog min “gulerod” lige for næsen, så om 3 år 4 måneder og 5 dage, så er friheden der endelig 🙂 I ønskes en lækker ferie med total frihed 🙂
  glæder mig til de næste updates 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. juli 2016 at 10:12

   Det gør vi i hvert fald Layoni og det tror jeg altid vil vil gøre når vi er afsted sammen og det uanset vejr. 😀 Friheden til selv at vælge og kan gøre hvad man har lyst til, hvornår man har lyst, er enormt vigtigt for os og derfor tror jeg aldrig vi bliver trætte af campinglivet, som for os netop er frihed.
   Det bliver så dejligt når du inden længe går fra og har alt den frihed man kan ønske sig. 😀 Jeg glæder mig også til min tid kommer.

   Reply
 • Karin
  24. juli 2016 at 07:16

  Skidt pyt med regn, der er jo tag over hovedet, og dog er det ude, det var sådan mine forældre sagde da jeg var barn/ung og vi camperede.
  Godt det ikke er de priser jeg konfronteres med i vaskehuset 🙂 – Her koster det 8 kr. for en vask, og 30 øre pr. minut i tørretrumbler, mellem 6 og 7 kr ved for tørt tøj, og der kan være 2 – 3 maskinefulde vask i tørretrumbleren. (måske mere men jeg vil ikke have lyst og mørkt tøj blandet sammen).
  Nyder hvert en update fra jeres ferie, og glæder mig til de kommende, det næste, tror du har løftet en lille flig af noget, et billede du delte i går, noget med makeup 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. juli 2016 at 10:16

   Lige præcis Karin og bare det at være afsted og på den måde være i naturen og mærke de små forskelle i temperaturen er fedt. For nogle vil det være for overvældende med denne form for ferieliv, men for os er den lige præcis som vi ønsker os en sommerferie.
   Ja, det var lidt hamper priser og derfor gjordet vi ofte det, dengang vi havde drengene med, at vi alle mand gik op og vaskede i hånden og vred håndklæder ved at der stod en i den ende ende og en i den anden og så snoede man dem helt vildt, så vandet kom ud. På den måde synes de det var sjovt at være med til at vaske og så gik der et par timer med det. 😀
   Det er ikke det store… altså det med makeupen, jeg gjorde bare lige lidt ekstra ud af mig selv – fordi jeg ville have kjole på 😀

   Reply

Skriv en kommentar