Menu
Camping i Europa / Campingferie 2016

Nedpakning og videre mod næste stop

Efter vores dejligt udflugt til vulkaner i mandags, brugte vi en halvtimes tid på at pakke teltet sammen, og så ellers bruge resten af dagen, som en afslappende dag ved vandet. Vi fik slappet af, læste, hæklede og badede.

Sommerferie_20160725_254 copy

Onsdag morgen pakkede vi det sidste sammen og da vi hver i sær har “vores opgaver” gik det tjept og vi kunne sige farvel til vores søde naboer og deres lille datter Clementine, som aftenen i forvejen havde lavet en fin tegning til mig.

IMG_0506 copy

Klokken 9.30 trillede vi ud af pladsen og kørte igen ud på de små veje som førte os til lidt længere sydpå. Vi landede på vores destination lidt uden for Vitrac lige som de have middagslukket, som er fra kl. 12-14. Efter en tur rundt på pladsen, satte vi os i skyggen ved receptionen og ventede.

Sommerferie_20160727_256 copy

Efter vi have ventet en rum tid, kom vi til at læse på nogle af de mange sedler der var klister op på tavlen ved receptionen og så, at der stod, at hvis man kom, kunne man bare finde en ledig plads og efterfølgende komme op til receptionen og fortælle, samt afregne, hvor man lå. Ha ha, så havde vi siddet der og ventet for noget som ikke var nødvendigt. Godt så! Og hvad har vi så lært af det…. ja, vi kan jo starte med at læse de informationer der er lige for næsen af os.

Vi havde allerede udset os en plads, så Søren kørte ned og fik sat vognen på plads, mens jeg blev ved receptionen, da det var lige før de åbnede igen. Jeg fik os tjekket ind og da jeg kom ned til pladsen, havde Søren sørget for alt det andet.

Sommerferie_20160727_257 copy

Vi satte os med en kop kaffe inden vi skiftede til bade tøj og smuttede en tur i poolen.

4 kommentar

 • Celena
  29. juli 2016 at 19:35

  What a sweet memory of your trip! It sounds so cosy! xox

  Reply
  • Catarina
   30. juli 2016 at 07:29

   She was so adorable 😀

   Reply
 • Karin
  29. juli 2016 at 21:21

  Hvilken skøn tegning du der har med på resten af turen, ja, med hjem til dk.
  Nu hvor du kan lidt mere fransk, troede jeg opslagstavlen blev gennemtygget ved ankomsten 🙂
  Så skønt lige at få læst op her hos dig, har ikke lig haft den fornødne tid.

  Reply
  • Catarina
   30. juli 2016 at 07:50

   Hun var sådan en sød og høflig lille pige og på en gang også genert. Det var et hyggeligt ophold og sikkert også en plads vi engang igen vender tilbage til, da der stadig er en del at se. 😀
   Tiden er ikke altid til at få læst blogs og jeg sidder her nu om morgenen, for det er her jeg har tid til at skrive, inden Frankrig venter 😀 – men jeg når ikke at læse andres, så de venter til jeg kommer hjem.

   Reply

Skriv en kommentar