Menu
Camping

Rengøringssøndag

Søndag var sidste feriedag ud af 24 dage hvoraf de 23 dage var i vores dejlige campingvogn. Det betød, at vi søndag morgen, skulle have hovedrengjort vore campingvogn, inden vi ville aflevere den til vores forhandler i Vejen, nemlig Michaels CaravanService, hvor vi skal have lidt ekstraudstyr monteret i form af Truma DuoControl CS, som er designet til automatisk at skifte mellem to gasflasker (f.eks. når den ene flaske er tom), og en Crash-Sensoren (CS) som afbryder gastilførslen ved f.eks. trafikuheld.

Heldigvis tager det ikke lang tid at gøre den ren indvendig og da jeg om lørdagen allerede havde vasket alle tekstiler, havde jeg det lidt let, da det jo ikke er mange m² at rengøre. Derimod tager det lidt længere for Søren, at klare det udvendige, da den også lige skal poleres efter vask, og til begge dele skal der bruges en stige.

Inden middag var begge dele dog rengjort og tirsdag kørte vi vognen til Vejen. Nu glæder vi os til at få den retur og afprøvet de nye funktioner, men det bliver først engang når de fyldte flaske er tomme, og det tager vel omkring en sæson, i hvertfald med vores camping frekvens.

2 kommentar

 • Karin
  12. august 2016 at 08:20

  Dejlige sysler på en søndag, dagen der lukker en dejlig lang ferie ned, og åbner for hverdagen. Det er ikke en søndag i weekend regi, denne søndag er anderledes.
  God ide med lidt ekstraudstyr, den jeg tænker burde være fast udstyr er Crash-Sensoren.
  Dejligt du/I var klar til at møde hverdagen.

  Reply
  • Catarina
   12. august 2016 at 13:42

   Det med sådan en crash dims, er mest til dem der kører med gasse tændt undervejs, det har vi aldrig gjort, men den koster ikke meget at få sat på, nu det andet skal på, så derfor få vi også den på. 😀
   Nu er det heldigvis weekend og jeg kan tjekke den første uge af og glæde mig over den ikke har været alt for slem 😀

   Reply

Skriv en kommentar