Menu
Livet

Veninder, negle og bukser i lille størelse

Solen skinner fra en skyfri himmel og det har rigtig været en fantastisk sensommerdag. Jeg har været så heldig at tilbringe eftermiddagen i det skønneste selskab, nemlig med 2 af mine aller ældste og bedste veninder. Den ene har været så fornuftig at investere i et professionel neglesæt, sådan et hvor der kommer en slags shellak på neglene sammen med en lak, som er beregnet til formålet.

Efter 3 elelr var det 4 ture inde under ultraviolet lys, var neglene klar til brug. Og ikke nok med at de var klar til brug, de er også ekstremt stærke og kan holde indtil lakken tages af. Jeg skal dog have dem frisket på inden min fødselsdag, så det også er pæne når dagen rammer.

Den anden vennde var med for hyggens skyld, eller ikke helt. For det er længe siden jeg har set dem så… derfor skulle hun jo også være her i dag. Hun var nu også ret nyttig, for hun tændte for det ultraviolet lys når det var tiden til mine negle – eller hun gjordet det når hun blev mindet om det – det samme galt, når hun skulle tjekke hvordan det gik med kvinde double i badminton. Sådan have vi hver vores opgaver på denne skønne tirsdag.

Blandede_Hvedagsbilleder_20160816_098 copy

“Medhjælperen” havde også været på nettet for at købe et par jeans, men det var lige en kende for store, så dem skulle jeg have. Jeg har ikke købt nyt tøj, siden jeg i de første 4-5 måneder af året tabte alle der overflødige kilo, så da hun gav mig dem og jeg så hvor små de var i livvidden, sagde jeg, at dem kunne jeg da overhovet ikke passe, de var alt for små. Men jeg tog grundigt fejl. De passede perfekt – som i virkelig perfekt og endda med lidt plads i livet. Wauw, jeg har virkelig tabt mig (og ja, det er da samlet blevet til 12 1/2 kg på små 5 måneder).Fedt

4 kommentar

 • Karin
  16. august 2016 at 23:11

  Hvor bliver du ekstra fin med disse negle, har aldrig selv prøvet det, har et eller andet med de ferskens negle file, de er rigtig ubehagelige, det løber koldt ned af ryggen 😉
  Så sejt gået. Det kunne jeg godt trænge til og lidt mere til. Men et skridt ad gangen er mit motto, hvornår det bliver det næste hm. Det er så sejt du kunne 👍🏻
  I morgen onsdag pakkes kufferten og håber i får et par dage mere med smukt sendommervejr

  Reply
  • Catarina
   18. august 2016 at 07:35

   Jeg filer altid mine negle, så for mig er det ikke gys ned af ryggen. Det skal dog lige siges, at min veninde kun lagde det der lak og “forstærkning” på, alt andet gør jeg selv og neglene er mine helt egen. Men fordelen ved det her er; at mine negle ikke knækker og lakken holder til den tages af, og det vil sige, når der skal et nyt lag på og de er groet ud. Vi har aftalt t vi snupper en tur mere om 1 dage så de er fine til min fødselsdag 😀
   Jeg er meget overrasket ove at jeg kunne passe så smalle bukser. Du ved når man sådan holder dem op og siger at de da bestemt ikke passer og så de gør det. Så jeg skal lige have rettet noget til inde i mit hovede 😀

   Reply
 • Celena
  17. august 2016 at 02:02

  Good job! Very nice pants 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. august 2016 at 07:35

   Thanks Celena 😀

   Reply

Skriv en kommentar